APARTMÁNY U ŠŤASTNÝCH - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

V apartmánech U Šťastných Vám nabízí příjemné a pohodové ubytování pro klidnou zimní i letní rodinnou dovolenou. Na své si přijdou milovníci klidné rodinné atmosféry, rozmanitých procházek, lyžování, cykloturistiky a táborového posezení s dětmi a přáteli. Pro rodiny s miminky a malými dětmi jsou k dispozici jídelní židličky, cestovní postýlka a nočníky. Pro děti je dále na zahradě přímo u apartmánů připravena trampolína, pískoviště či venkovní bazén. Lze využít také venkovní posezení u ohniště a grilu. Apartmány mají zajištěné dodání ranního pečiva až před dveře apartmánu.

APARTMÁNY U ŠŤASTNÝCH ubytování v apartmánu

Apartmány mají vlastní vybavenou kuchyňku včetně veškerého nádobí, jídelní kout a sociální zařízení. WIFI internet v domě zdarma. K základnímu vybavení patří také antialergení lůžkoviny, ručníky a toaletní potřeby.

Gastronomie

Součástí apartmánového komplexu U Šťastných je i Hostinec U Šťastných - příjemné posezení v klasické horské nekuřácké hospůdce. V okolí se nachází restaurační zařízení s grilem a pizzou přímo z pece.

Okolí apartmánu a Černý Důl

V blízkosti objektu jsou k dispozici krytá sportovní hala (10m od apartmánů) a tenisový a víceúčelový kurt (20m od apartmánů) s možností i krátkodobého pronájmu za lidové ceny. Dále lyžařské vleky (včetně osvětlených a uměle zasněžovaných, Skiresort Černá Hora) ; kidpark, vleky pro začínající lyžaře; lyžařské školy, půjčovny lyží; bowling; golf; sáňkařská dráha Černohorská.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U ŠŤASTNÝCH - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah