APARTMÁNY DVOŘÁČEK - Svoboda nad Úpou

Více o pensionu

Popis ubytování

​Apartmány Dvořáček ​se  nachází na okraji města Svobody na Úpou v klidné a nerušené oblasti, kousek od přírodní zeleně a lesa s výhledem do údolí.

​Rodinný pension Dvořáčkovi se nachází na okraji města Svobody na Úpou v klidné a nerušené oblasti, kousek od přírodní zeleně a lesa s výhledem do údolí. Velmi milá a přátelská atmosféra s hezkým ubytováním v apartmánech doplněná upravenou zahradou s velkým bazénem, pergolou a grilem, je ideální pro Váš odpočinek s větší rodinnou či společně s přáteli.
Do nejbližšího lyžařského střediska (ski areál Duncan) je to pouhých 7minut jízdy autem a 10min do Skiresortu Černá hora v Janských Lázních na parkoviště ke spodní stanici kabinové lanovky na Černou horu.
V údolí pod pensionem (15 min. chůze) u hlavní silnice je zastávka skibusu do nejbližších lyžařských středisek. Skibus jezdí zdarma.
Kapacita: 2 apartmány / 16 lůžek,   apartmán v přízemí: vlastní vchod, velká koupelna se sprchovým koutem a wc, společenská místnost s krbem, kuchyňka, ložnice
apartmán v patře: společenská místnost s kuchyňkou, wc, ložnice, oba apartmány jsou spojeny centrálním schodištěm, velmi vhodné pro větší skupiny. Další služby a vybavení: venkovní bazén 10×2 ,5 m s pískovou filtrací, zahrada, venkovní posezení, pergola s grilem a ohništěm, možnost grilování pod střechou i na terásce, parkování u penzionu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY DVOŘÁČEK - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah