MĚŠŤANSKÝ DŮM - Svoboda nad Úpou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Měšťanský dům se nachází v centru Svobody nad Úpou na náměstí.

Penzion Měšťanský dům se nachází na náměstí v centru Svobody nad Úpou. Na celkem 45 lůžkách v různě velkých pokojích naleznete pohodlné ubytování nejen na služebních cestách, ale i na pohodové rodinné dovolené. Restaurace s celoročním provozem s českou i mezinárodní kuchyní. V depandanci penzionu se nachází BOWLING BAR (čtyři dráhy, šipky, kulečník, televizor s obrazovkou 140 cm), sauna a vířivka.

MĚŠŤANSKÝ DŮM ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, TV-Sat. , ledničkou a WI-FI připojením. Dále máme k dispozici jeden apartmán se dvěma ložnicemi (2 a 3 lůžka, obývací pokoj, koupelna se sprch. koutem, samostatné WC)

Recepce

Denně 8:00 - 21:00

Gastronomie

Naše stylově zařízená restaurace nabízí několik druhů piva a bohatou nabídku místních Krkonošských specialit. Nechybí ani vybraná jídla z české i mezinárodní kuchyně.

Okolí pensionu a Svoboda nad Úpou

Zimní sporty - SKI-BUS zdarma přímo od objektu do lyžařského areálu Janské Lázně "Černá hora". Nejbližší lyžařský vlek Duncan je od penzionu vzdálen 2 km. V období jaro-léto-podzim, pěší turistika (velmi výhodné spojení link. autobusy)

Cykloturistika – mimo využítí bezplatné úschovy kol v garáži poskytne penzion podrobné informace pro jednodenní výlety a v obci je zastávka speciálního cyklo-busu (v období červen-září).

Rezervovat ubytování v MĚŠŤANSKÝ DŮM - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah