VILY JEDLIČÍ - Frýdlant nad Ostravicí

Více ve vile

Popis ubytování

Vily Jedličí (vila A, vila B) nabízí jedinečné ubytování v podhůří Beskyd. Kombinují pobyt v přírodě se stylovým zázemím, kterému nechybí velký bazén, tenisový kurt, ping-pong, ruské kuželky, elektronické šipky, 2× sauna, ohniště s posezením, 2× terasa s grilem, 2× bar s výčepem, či hrací prostory pro děti.

Velká zahrada pod vilami poskytne zábavu a vyžití pro děti. K dispozici je dětské hřiště s dvěma věžemi, pískovištěm, houpačkami a skluzavkou. Vedle dětského hřiště je trampolína, ruské kuželky a zahradní posezení se slunečníkem pro dospělé, kteří tak budou mít děti pod dohledem. Jeden z barů pro přípravu osvěžujících nápojů či dobré kávy je vzdálen asi 12 metrů od hřiště a posezení. Ubytování ve vilách Jedličí je tak ideální pro rodiny s dětmi, poklidné firemní teambuildingy, sportovní skupiny či svatební oslavy s ubytováním.

VILY JEDLIČÍ ubytování ve vile

Maximální kapacita pro komfortní ubytování je 18+8 osob. Standard, vybavení: 3× plně zařízená kuchyň, 2× bar včetně výčepu 10× ložnice, 26× postel, 6× koupelna bazén, tenisový kurt, 2× sauna ping-pong, stolní fotbal, elektronické šipky, stolní hry ohniště s posezením, 2× terasa s grilem dětské hřiště, trampolína, ruské kuželky čistota a pořádek.

Rezervovat ubytování v VILY JEDLIČÍ - Frýdlant nad Ostravicí

Nejbližší ubytování ve Frýdlantě nad Ostravicí a okolí

Ubytování Frýdlant nad Ostravicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah