APARTMÁN VLČÍ DOUPĚ - Pstruží

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Chata Vlčí doupě je luxusní, mimořádně atraktivní chata s masážním bazénem SPA a saunou ve svahu na velkém pozemku na samotě nad obcí , pod Lysou horou, 15km od Frýdku-Místku v Moravskoslezkých Beskydech. Je vhodnou volbou pro lidi, kteří si chtěji příjemně odpočinout, ale také pro aktivní lidi, kteří mají rádi turistiku, cykloturistiku a sportovní vyžití. Chata je vhodná pro 8 osob /včetně dětí/.

Stylové venkovní posezení s velkým kamenným zahradním krbem, zastřešené venkovní posezení s velkým otevřeným krbem (grilem), odkládacím pultem a stolním fotbalem, herna s foukacím hokejem. Velký oplocený pozemek. Parkování u objektu, domácí zvíře ne. V objektu WIFI připojení. Pouze po dohodě s majitelem možnost pronájmu vinného sklípku a grillhouse!

APARTMÁN VLČÍ DOUPĚ ubytování v apartmánu

Vybavená kuchyňská linka (el. multifunkční trouba se sklokeramickou deskou, lednička, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar + presso, rychlovarná konvice).

V obývacím pokoji s LCD-SAT-DVD-domácím kinem, krbem a el. šipkami, 3 ložnice (3/2) - každá s LCD, 1 otevřená ložnice s dvoulůžkem, 1× koupelna s masážní vanou a masážním sprchovacím koutem, 1× koupelna s vanou, sprchou a WC, 1× samostatné WC, topení kombinované (krb, elektrické). Samostatná stylová wellness místnost s kamenným obložením, masážním bazénem SPA (teplota vody až 40 °C, speciální trysky, osvětlení) s repro hudbou, kombinovanou saunou (parní, infra, finská) pro 8 osob a dřevěným vědrem na osvěžení.

Gastronomie

Možnost zajištění cateringu, grilované sele, dle přání klienta

Okolí apartmánu a Pstruží

Nejbližší možnost koupání v masážním bazénem SPA v objektu, aquapark ve Frenštátě pod Radhoštěm 15km (tobogán 60m, masážní trysky, podvodní masáže, proudový kanál, vodní hřib, šplhací síť, ostrůvek, chrlič vody, dvoudráhová vodní skluzavka), polárium v Čeladné 5km (celotělová chladová terapie při minus 120°C).

Prosper Club v Čeladné 5km (36-ti jamkové golfové hřiště). Nejbližší lyžařský vlek Opálená 1km.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN VLČÍ DOUPĚ - Pstruží

Nejbližší ubytování v Pstruží a okolí

Ubytování Pstruží

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah