CHALUPA TOMIVA - Jeseník

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa v klidném místě, s nádherným výhledem na hlavní hřeben, se nachází 3 km nad městem Jeseník. Oblast je ideální pro milovníky letní i zimní turistiky a cykloturistiky.
Jedná se o novostavbu na pozemku 0, 5 ha, orientovanou na východ, jih a západ. Chalupa je nekuřácká, využívána celoročně, vytápění centrální plynové. Možnost venkovního posezení s grilováním, připojení WiFi.
Vybavení chalupyKuchyňky - jednokolový indukční vařič, mikrovlnná trouba, chladnička, varná konvice, nádobí, stůl, židle. Kuchyň – indukční sporák s troubou, mikrovlnná trouba, chladnička, varná konvice, překapávač na kávu, nádobí, stůl + čtyři lavice pro 14 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí. Altán /pěkný výhled do krajiny/ - stoly, lavice. Možnost úschovy lyží i jízdních kol v uzamčeném prostoru.

CHALUPA TOMIVA ubytování v chalupě

Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro až 16 osob v 6 ložnicích. Ložnice a pokoje:
v patře: ubytování pro až 11 osob1× apartmán - 75 m2, max 6 osob /čtyřlůžkový pokoj s balkonem a dvoulůžkový pokoj s balkonem, kuchyň, sprchový kout, WC/1× třílůžkový pokoj s vlastním kuchyňským koutkem1× dvoulůžkový pokoj s vlastním kuchyňským koutkemsamostatný sprchový kout, samostatné WC
V přízemí: ubytováni pro až 5 osob1× třílůžkový pokoj s vlastním kuchyňským koutkem /sprchový kout, samostatné WC1 × 2 lůžkový pokoj
Sociální zařízení: 
v patře: 2× samostatné WC 2× samostatný sprchový kout s umyvadlem
v přízemí: 1× samostatné WC 1× samostatný sprchový kout s umyvadlem

Okolí chalupy a Jeseník

IDEÁLNÍ VÝCHOZÍ MÍSTO PRO PĚŠÍ TURISTIKU A CYKLOTURISTIKU. Vzhledem k výhodné poloze se přímo od chalupy můžete vydat po turistických trasách, které vám umožní navštívit nejbližší okolí Jeseníku: Křížový vrch (2,7 km), rozhlednu Zlatý Chlum (3,7 km), Čertovy kameny (4,7 km), Rejvíz - Mechové jezírko (5,8 km), Lázně Jeseník (5 km) Lesní bar Horní Lipová (14 km), jeskyně Na Špičáku, jeskyně Na Pomezí atd. Singltraily Lipovské stezky (10 km), Rychlebské stezky (12 km), Ramzovské sedlo (16km, Šerák. Červenohorské sedlo, Praděd, Dlouhé stráně a mnoho dalších zajímavých míst. V zimě sjezdové lyžování a běžky.

Rezervovat ubytování v CHALUPA TOMIVA - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah