APARTMÁNY NA MÝTINCE/BRABENEC - Jeseník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Na Mýtince se nachází v okrajové části města Jeseník. Do centra města se dostanete tří kilometrovou procházkou, přitom odlehlost místa zajišťuje klid a soukromí. Kapacita celého objektu je 15 lůžek.

K dispozici je také jídelna pro dvanáct osob a TV. V přízemí se nachází společenská místnost s krbem a stolním fotbálkem.

V létě je k dispozici velká zahrada s posezením, ohništěm, grilovací KOTOU a trampolínou. Zahrada sousedí s lesem a protéká jí potůček. Je to velmi klidná a příjemná lokalita. Je tu pro vás připravena úschovna lyží a kol. V zimě je celý objekt vytápěn ústředním topením a voda se ohřívá v boileru. Parkovat se dá hned u objektu, místo máme pro šest aut.

jste v lese a nasbírané houby si můžete usušit buď v sušičce (zapůjčí provozovatel) nebo na sušáku.

Můžete zde využít novou venkovní finskou saunu se sprchou a odpočívárnou. Ochladit se můžete v horském potoku.

Možnost využití hřiště s umělým povrchem pro veřejnost (800 m od objektu). S využitím na fotbal, florbal, nohejbal, volejbal, basketbal, tenis atd. , v zimě na bruslení!

APARTMÁNY NA MÝTINCE/BRABENEC ubytování v apartmánu

V přízemí jsou dva dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a wc, kuchyňským koutem a vařičem. V patře se pak nachází dva apartmány, jeden pětilůžkový a jeden šestilůžkový, každý má dvě ložnice, vlastní koupelnu, wc a lednici. K apartmánům je společná velká kuchyň vybavená vařičem se sklokeramickou deskou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnkou a veškerým nádobím.

Okolí apartmánu a Jeseník

V dosahu 50 m od objektu je odjezd na jelenní farmu, kde můžete nakrmit jeleny a laně přímo z ruky. Ráj pro houbaře, přímo za objektem jste v lese a nasbírané houby si můžete usušit buď v sušičce (zapůjčí provozovatel) nebo na sušáku.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA MÝTINCE/BRABENEC - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah