HORSKÁ HOTEL SVĚTLANKA - Rokytnice nad Jizerou

Více o hotelu

Popis ubytování

​Chatu Světlanku naleznete necelých 130 km od Prahy, v nadmořské výšce 900 m n. m. v Rokytnici nad Jizerou, která je v dnešní době velmi významným horským střediskem Krkonoš. Světlanka se nachází přímo na červené FIS sjezdovce lyžařského střediska Horní Domky, které je vhodné pro zdatnější lyžaře. Děti a začátečníci mají možnost využít náš vlastní lyžařský vlek, a to zdarma. V současné době se jedná o rekreační objekt Škoda auto a. s. , který plně slouží k využívání i široké veřejnosti. Pro svou jedinečnou polohu je ideálním místem pro vaši aktivní dovolenou jak v zimě, tak v létě.
Světlanka nabízí toho mnohem více: dopravu osob i zavazadel, parkování, WiFi internet, vlastní dětský lyžařský vlek zdarma, saunu, šipky, stolní tenis, dětský koutek, pétanque, venkovní hřiště na nohejbal/volejbal, ruské kuželky, táborové ohniště.

HORSKÁ HOTEL SVĚTLANKA ubytování v hotelu

Ubytování je situováno jednak do typické horské chaty, kde jsou k dispozici turisticky vybavené pokoje s tekoucí studenou a teplou vodou, společnou sprchou a WC na patrech. Standardně zařízené 2 – 6 lůžkové pokoje s vlastním sociální zařízením jsou k dispozici v hotelu. Celková kapacita je 120 míst.

Gastronomie

V přízemí chaty je zajištěn celodenní provoz restaurace s barem, kde rádi přivítáme i náhodné kolemjdoucí. Podáváme tradiční pokrmy české kuchyně z nejkvalitnějších lokálních surovin z naší denní nabídky. K uhašení žízně nabízíme vymazlenou Plzničku.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ HOTEL SVĚTLANKA - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah