CHALUPA KAJZROVKA - Rokytnice nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Nadstandardně vybavena chalupa Kajzrovka s koupacím sudem a finskou saunou nabízí ubytování v bezprostřední blízkosti sjezdové tratě FIS červená ve skiareálu Hodrní Domky.

Nadstandardně vybavena chalupa Kajzrovka s koupacím sudem a finskou saunou nabízí ubytování v bezprostřední blízkosti sjezdové tratě FIS červená ve skiareálu Horní Domky. Dům se skládá ze vstupní chodby, obývací místnosti, spíže, kuchyně, dvou koupelen a pěti ložnic. Při vstupu do chalupy je úschovna lyžařského vybavení a sušák na obuv. Kuchyň je vybavena troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, myčkou na nádobí a nádobím. V obývacím pokoji se nachází televize s plochou obrazovkou, pohovka a kamna s ležením. Dolní koupelna disponuje sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou, sušičkou a finskou saunou. Samostatná toaleta v prvním patře navíc disponuje bidetem. Koupelna na patře je vybavena vanou a toaletou. Bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

Zahrada chaty nabízí koupací sud, posezení s grilem a ohništěm. Děti mohou v teplejších měsících využít pískoviště a trampolínu.

V létě možné dojet autem. Pouze v létě! V zimě lze využít dolních parkovišť 1, 5 až 2,5 km od chaty. K chatě se dá dostat na lyžích, pěšky nebo pásovými vozidly.

CHALUPA KAJZROVKA ubytování v chalupě

Chalupa má celkovou kapacitu 12 osob v pěti ložnicích.

Okolí chalupy a Rokytnice nad Jizerou

Chalupa Kajzrovka se nachází v turisticky známe oblasti Rokytnice nad Jizerou. Ve městě se nachází hned několik skiareálů. Na lyže či běžky můžete vyrazit do skiareálů Rokytnice, Studenov, Modrá Hvězda a dalších. Skiareály jsou i v zimně dobře přístupné a v obci jezdí skibus.

Rezervovat ubytování v CHALUPA KAJZROVKA - Rokytnice nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Rokytnici nad Jizerou a okolí

Ubytování Rokytnice nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah