SAMOTA U HADINCE - Bartošovice v Orlických horách

Více o pensionu

Popis ubytování

Horský penzion se nachází v oblasti CHKO Orlické hory v nadmořské výšce 580 m. n. m. , nad obcí Bartošovice v O. h. v těsné blízkosti turistických a cyklistických cest, sjezdovek a běžeckých tratí.

V suterénu hotelu se nachází finská sauna a uschovna lyží s vysoušeči lyžáků. V přízemí se nachází restaurace s TV, dětským koutkem a fotbálkem. Restauraci je možno využít jako společenskou místnost při firemních a společenských akcích /svatby, rodinné oslavy, firemní večírky, školení... . /Před vstupem do pokojů je pro psí mazlíčky připravena sprcha s osuškou. V přízemí se nachází 5 pokojů, v prvním patře 3 pokoje a apartmán. Venkovní posezení před hotelem /v letních měsících oblíbené místo pro venkovní stan při svatbách a oslavách/. Pro cyklisty je připravena garáž pro úschovu kol. Okolní pozemky jsou ve vlastnictví hotelu a je možné využít je pro krátkodobé ustájení koní.

SAMOTA U HADINCE ubytování v pensionu

Apartmán pro 6 osob – Moderně zařízený apartmán s vlastní koupelnou a vybavenou kuchyňkou (sporák, lednička, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, TV a WIFI). Ložnice s manželskou postelí a obývací místnost s čtyřmi oddělenými postelemi.
Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Wifi připojení v celém objektu. Pokoje nejsou vybaveny TV. Ručníky a osušky jsou k dispozici pro ubytované. Možnost zapůjčení vysoušeče vlasů zdarma.

Gastronomie

Snídaně formou švédských stolůVečeře servírovanéV případě objednaných akcí - dle domluvy /rauty, občerstvení... /

Rezervovat ubytování v SAMOTA U HADINCE - Bartošovice v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Bartošovicích v Orlických horách a okolí

Ubytování Bartošovice v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah