APARTMÁNY BARTO21 - Bartošovice v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Barto 21 - nabízíme ubytování v pěti samostatných apartmánech. Pro ubytované máme k dispozici společenskou místnost vybavenou mimo jiné i vinotékou. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi, jednotlivce, tak i pro zájmové skupiny jako jsou cyklisti, lyžaři, jazykové kurzy, školení, firemní akce a podobně.

Okolí nabízí spoustu sportovních a turistických aktivit pro každé roční období. Lyžaři mohou využít sjezdovku o délce 400 m, která je pouhých 100 m od apartmánů, či vyzkoušet lyžování v nedalekém Skiareálu Říčky. V zimním slunečném počasí na vás čekají upravené běžecké tratě, od jara až do podzimu jsou Orlické hory vhodné pro cykloturistiku.

APARTMÁNY BARTO21 ubytování v apartmánu

Každý apartmán má vlastní kuchyňku, která je vybavena lednicí, indukční deskou se dvěma plotýnkami, myčkou na nádobí, mikrovlnnou troubou s grilem, varnou konvicí a kuchyňským nádobím. Internet, WC na pokoji, lednička, TV SAT, LCD televize.

Recepce

Recepce je od 8:00 do 18:00 na telefonu

Gastronomie

Snídaně

Okolí apartmánu a Bartošovice v Orlických horách

Pro turisty je zde spousta zajímavých míst. Nedaleko se nachází nejpůvabnější část Divoké Orlice - Zemská brána. V nedalekém Neratově můžete navštívit nově zrekonstruovaný barokní kostel Nanebevzetí Panny Marie. Příznivce vojenských památek bude určitě zajímat pevnost Hanička, která leží nad Bartošovicemi. V nedalekém Kunvaldu můžete navštívit Domek na Sboru, poslední místo pobytu Jana Amose Komenského před jeho odchodem do exilu. V Pastvinách, vzdálených 8 km, je přehradní nádrž. Bartošovice v Orlických horách jsou vhodným výchozím bodem pro Vaše turistické výšlapy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY BARTO21 - Bartošovice v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Bartošovicích v Orlických horách a okolí

Ubytování Bartošovice v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah