BORŮVKA A BRUSINKA - Zlaté Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dva nadstandardní mezonetové apartmány jsou ideální pro rodinnou dovolenou nebo pobyt s přáteli. Každý je až pro pět osob. U apartmánů je privátní wellness, kryté venkovní posezení, lyžárna a také posezení u ohně.

​Stylová horská chalupa svým designem a vysokým standardem uspokojí i ty nejnáročnější.
Má dva samostatné apartmány, každý až pro pět osob.
Apartmány mají v obývacím pokoji pohodlnou sedačku, prosklená kachlová kamna na dřevo, do kterých se můžete zasněně dívat na oheň, poslouchat praskající dřevo a vychutnávat si sklenku dobrého vína nebo se můžete zašít s dobrou kávou z kávovaru do podkrovní čítárny.
Z obývacího pokoje je vstup na krytou terasu.
Apartmány jsou nekuřácké.

BORŮVKA A BRUSINKA ubytování v apartmánu

​Ložnice a pokoje: Apartmán má tři prostorné místnosti – v přízemí velký obývací pokoj s kuchyní a krbovými kamny, v patře jsou dvě ložnice - jedna s dvoulůžkem a druhá se třemi oddělenými postelemi (v případě zájmu lze spojit). V ložnici je také pracovní místo pro Váš & . 34; home office& . 34; na horách. K dispozici (na vyžádání) je dětská postýlka a židlička. Celková kapacita je 5 osob. Velikost apartmánu je 81 m2.
Sociální zařízení: v přízemí se nachází koupelna se sprchou a WC s bidetovou sprškou. Ve druhém patře je u ložnic k další WC. Vytápění: v obývacím pokoji jsou kachlová kamna na dřevo + elektrický kotel, v koupelně je navíc topný žebřík.
Apartmán je nadstandardně zařízený a vybavený. V kuchyni je veškeré potřebné nádobí, multifunkční trouba, lednička s mrazákem, myčka a kávovar Nespresso s voňavou kávou.
K dispozici je WI - FI a stolní společenské hry.
Po dohodě předem je možnost ubytování se s domácím mazlíčkem. Součástí každého apartmánu je venkovní terasa s posezením. Možnost využití privátní finské sauny a termálního sudu.

Gastronomie

​Kuchyně apartmánů jsou plně vybaveny, takže máte možnost vlastního vaření, popř. můžete využít restaurace ve vzdálenosti 200 až 1000 metrů, rádi Vám doporučíme. Každý apartmán je vybaven kávovarem Nespresso. Obchod s potravinami je vzdálený 9 km.

Okolí apartmánu a Zlaté Hory

​Rejvíz je vhodný na procházky, cyklotoulky, sběr lesních plodů nebo procházky se psem. V blízkém okolí jsou také rozhledny (Biskupská kupa, Zlatý Chlum), zříceniny a naučné stezky. Podívejte se na tipy na výlety. Rejvíz je také vyhlášeným místem pro milovníky romantiky.

Rezervovat ubytování v BORŮVKA A BRUSINKA - Zlaté Hory

Nejbližší ubytování v Zlatých Horách a okolí

Ubytování Zlaté Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah