CHATA U LIPNA - Horní Planá

Více o chatě

Popis ubytování

​Plánujete dovolenou v jižních Čechách? Zděná chata s nově zrekonstruovaným interiérem se nachází v obci Hůrka, mezi Černou v Pošumaví a Horní Planou. Z naší chaty je pěkný výhled na jezero Lipno, které v létě nabízí kvalitní koupání. Pronájem chaty je možný od května do září. Chata se nachází 50m od cyklostezky a 150m od Lipenského jezera.
Naše nabídka ubytování Lipno je vhodná pro rodiny s dětmi, rybáře, cyklisty, bruslaře i turisty. Rybí restaurant se soukromým rybníčkem se nachází cca 100m od naší chaty, kde si za poplatek mohou zalovit i nečleni ČRS se nachází cca 50m od chaty. Možnost občerstvení a dalšího aktivního vyžití pro Vaše děti v blízkých restauracích, které se nachází (50m - 200m) od chaty. U pronajímané chaty je pozemek 200 m² s venkovním posezením na zahradě a pozemek na míčové hry o rozloze 800 m². Na chatu navazují další dvě chaty, jsou však kompletně oddělené živým plotem a disponují vlastním vchodem i pozemkem.
Domácí mazlíček po domluvě s majitelem. 
Podkroví - ložnice našeho ubytování: otevřená do Kuchyně (společenská místnost) je v přízemí chaty, ložnice v podkroví. Tato dispozice chaty umožňuje např. při uložení dětí ke spánku pokračovat v přízemí dále ve volné zábavě.
WC samostatné, koupelna se sprchovým koutem. Ručníky si hosté přiváží vlastní. 
Krbová kamna na dříví a dřevěné pelety, topení po dohodě s majitelem objektu.

CHATA U LIPNA ubytování v chatě

Vybavení chatyNaše ubytování Vás mile překvapí svým komfortem. Kuchyňská linka, TV, elektrický sporák 4 plotýnky, remoska, lednice, varná konvice, kávovar značky BOSCH (kapsle TASSIMO), mikrovlnná trouba, jídelní stůl, kamna na dřevo a pelety, možnost přistýlky, venkovní posezení. U pronajímané chaty je k dispozici také uzamykatelná úschovna kol, kočárku či rybářského vybavení. Možnost půjčení jídelní židličky na dotaz.

Rezervovat ubytování v CHATA U LIPNA - Horní Planá

Nejbližší ubytování v Horní Plané a okolí

Ubytování Horní Planá

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah