PENZION RAK - Černá v Pošumaví

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rak se nachází v malebné obci Černá v Pošumaví přímo u Lipenského jezera. Naleznete zde moderně zařízené pokoje, útulnou restauraci s příjemným personálem, zázemí pro firmy, školy, skupiny, širokou škálu sportovního vyžití, saunu pro relaxování, bazén, dětské hřiště pro Vaše ratolestli a parkování přímo u penzionu pod kamerovým systémem. V našem penzionu jsou vítání i Vaši mazlíčci.

Penzion je svou polohou ideální pro ty z Vás, kdo hledáte ideální ubytování na Šumavě. Okolí penzionu nabízí nepřeberné množství pěších, cyklistických výletů a návštěv hradů a zámků. V zimě uspokojíme milovníky zimních sportů v lyžařském areálu Lipno, Sternstein nebo Hochficht, takže si můžete maximálně užít lyžování na Šumavě. Přímo pod penzionem se nachází nástupní místo bruslařské dráhy.

Ubytování v penzionu Rak je zajištěno v moderně zařízených pokojích.

Nabízíme dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlky. Pro nejmenší máme k zapůjčení dětské postýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, LCD TV a připojením k internetu. Ve společných prostorách je k dispozici mikrovlnka a rychlovarná konvice.

Pokoje se snažíme vybírat a přizpůsobovat k plné spokojenosti rodin s dětmi a párům.

Hostům penzionu Rak je podávána strava ve vlastní nekuřáčké restauraci, tzn. pouze o patro níže než jsou pokoje.

Celková kapacita je pro 30 osob.

PENZION RAK ubytování v pensionu

Penzion disponuje 5 dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky a 2 čtyřlůžkovými pokoji.

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, LCD TV a DVD a připojením k internetu.

Gastronomie

Součástí penzionu je také restaurace s barem pro 30 osob.

V letní sezóně je otevřena venkovní terasa s 50 místy s výhledem na Lipno a Šumavu. V sezónním období je zde možné stravování po celý den pro hosty penzionu i pro veřejnost.

Mimo sezónu je restaurace v omezeném provozu a je určena jako zázemí pro ubytované hosty.

Nabízíme velký vyběr jídel se širším zaměřením. Na své si příjdou vyznavači tradičních českých jídel, vegetariáni či mlsouni. Součástí lístku je i dětské menu.

Dále zde naleznete aktuální letáky o okolí, knihu typů na výlety, časopisy a hlavně naší návštěvní knihu, kde nám můžete zanechat vzkaz, jak se vám u nás líbilo.

Okolí pensionu a Černá v Pošumaví

Okolí penzionu nabízí nepřeberné množství pěších, cyklistických výletů a návštěv hradů a zámků. V zimě uspokojíme milovníky zimních sportů v lyžařském areálu Lipno, Sternstein nebo Hochficht, takže si můžete maximálně užít lyžování na Šumavě. Přímo pod penzionem se nachází nástupní místo bruslařské dráhy.

Nesmíme se zapomenout zmínit, že Černá v Pošumaví patří k nejvyhledávanějším místům k windsurfingu, kde také naleznete, jak půjčovnu, tak školu windsurfingu. j

Nedaleko se nachází zoo koutek, letní kino, Stezka v korunách stromů, bobová dráha, paintball, zřícenina hradu Vítkův hrádek, koně, cyklostezky a mnoho využití volného času.

Rezervovat ubytování v PENZION RAK - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah