PENZION KOPRETINA - Horní Věstonice

Více o pensionu

Popis ubytování

Kopretina - Romantické apartmány v soukromí s nádechem starých časů. Jsou celkově zrekonstruovány z původní sýpky a hospodářského stavení, nachází se pod Pálavou v malebné obci Horní Věstonice.
Sýpka - jedná se o čtyřlůžkový apartmán s možností jedné přistýlky, dále dvoulůžkový apartmán Bylinka s možností jedné přistýlky s vlastní terasou. Objekt sousedí s domem majitele.
Obec je obklopena vinohrady, sklepy a prochází zde cyklostezka. Na zahradě je možnost posezení s výhledem na mušovská jezera. Druhé posezení u krbu pod krovem, kde lze ochutnat domácí vína a také je zde možné trávit volné chvíle i za špatného počasí.

PENZION KOPRETINA ubytování v pensionu

​SÝPKA - 4 lůžka, kuchyně, vybavený kuchyňský kout, jídelní stůl, pohovka - (1. lůžko). vybavení: mikrovlnka, varná konvice, el. sporák, lednice, TV, wifi připojení. Povlečení, osušky, utěrky a energie jsou v ceně.
BYLINKA - 2. lůžka. Vybavený kuchyňský kout, jídelní stůl, pohovka - (1. lůžko) mikrovlnka, varná konvice, varná deska, lednice, tv, wifi připojení. Povlečení, osušky, utěrky a energie jsou v ceně.

Okolí pensionu a Horní Věstonice

​Výlety, na Pálavu a hrad Děvičky, k Mušovským jezerům, termální bazén Mušov, muzeum v Dol. Věstonicích (Věstonická venuše), Sirotčí hrádek Klentnice. Lednicko - Valtický areál / např. zámek Valtice, Lednice, Janohrad/romantická krajina s dalšími drobnými stavbami mezi dvěma zámky. Historické památky v Mikulově/např. zámek, hrobka, Kozí hrádek, svatý kopeček, jeskyně Turold/. Koupaliště Mikulov a Hustopeče atd. v obci je k dispozici fotbalové hřiště s dětským koutem, hřiště na plážový volejbal. Dále vinný košt, krojované hody, vinobraní, burčáková sezóna atd.

Rezervovat ubytování v PENZION KOPRETINA - Horní Věstonice

Nejbližší ubytování v Horních Věstonicích a okolí

Ubytování Horní Věstonice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah