REZIDENCE VĚSTONICE - Horní Věstonice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rezidence Věstonice - to je klid a soukromí, vycházející především ze vzájemného respektu hostů.

Ubytování je vhodné pro páry bez malých dětí, milovníky vína a romantické pobyty.

Navštivte naši rezidenci a dopřejte si klidné ubytování bez křiku malých dětí v komfortních apartmánech. K dispozici je Vám krytý sezónní bazén, naše vinotéka a vinný sklípek s širokou nabídkou špičkových vín moravských vinařů. V areálu rezidence nejsou žádné dětské atrakce a ubytovat se mohou pouze děti starší 13 let. Ubytování v Rezidenci Věstonice není vhodné pro skupiny.

Ke každému apartmánu je k dispozici jedno parkovací místo, podle momentální situace buď před, nebo uvnitř rezidence a uzamykatelná kolárna společná pro všechny apartmány.

REZIDENCE VĚSTONICE ubytování v pensionu

Všechny apartmány mají klimatizaci, vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletu a dobře vybavenou kuchyň. Kuchyně jsou vybaveny chladničkou, myčkou nádobí, jídelním koutem, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, kávovarem, varnou konvicí a toustovačem. Nově jsou všechny apartmány vybaveny klimatizací.

Téměř všechny apartmány mají vlastní soukromou terasu, která disponuje venkovním posezením a lehátkem. V apartmánech naleznete také širokoúhlou LED televizi a samozřejmostí je bezdrátové připojení k Internetu v celém areálu rezidence.

Gastronomie

Vinný sklep je přímo v areálu ubytování Rezidence Věstonice, v nádherné oblasti Pálava. Vinný sklep je přístupný pouze ubytovaným hostům s přístupem po dohodě s majiteli. Tuto výhodu oceníte především po fyzicky náročných dnech, kdy nebudete muset nebo jednoduše chtít opouštět areál Rezidence a hledat posezení jinde. Vybraná vína můžete konzumovat buď přímo ve sklípku, na terase u bazénu a nebo na soukromé terase vašeho apartmánu. Podporujeme místní vinaře, takže můžete ochutnat nejlepší přívlastková vína, která vám Mikulovská podoblast a Jižní Morava může nabídnout.

Okolí pensionu a Horní Věstonice

Vychutnejte si krásnou klidnou dovolenou nebo víkend v nejteplejší oblasti České republiky. Jižní Morava a konkrétně Pálava je vhodná pro vinařskou turistiku, výlety na kolech nebo aktivní odpočinek. Obklopí vás nekonečné vinohrady, bělostné skály, vesničky s vinnými sklípky a rozlehlá jezera. Taková je Jižní Morava, taková je Pálava.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE VĚSTONICE - Horní Věstonice

Nejbližší ubytování v Horních Věstonicích a okolí

Ubytování Horní Věstonice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah