KOVÁŘSKÁ VYHLÍDKA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Kovářská vyhlídka se nachází v Kovářské a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí chaty se můžete věnovat pěšíturistice, lyžování a cyklistice. Chata má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a balkon svýhledem do zahrady. Prostorná plně zařízená kuchyně disponuje lednicí s mrazákem, varnou konvicí, topinkovačem, Dolce Gusto kávovarem, novou myčkou, sklokeramickou deskou a Electrolux AirFry troubou, která nabízí všechny výhody fritézy, můžete hravě upéct zdravější variantu křupavé zeleniny, hranolek nebo kuřecích křidélek bez použití zbytečného oleje.

Obec Kovářská se nachází v samém srdci Krušných hor. Chalupa Kovářská vyhlídka je umístěna na klidné a tiché samotě, kde uniknete tíze městského života. Z chalupy se můžete vydat ihned na běžky, pěší turistiku, kolo, hledání hub či borůvek. Z obývacího pokoje můžete přímo vstoupit na terasu a kochat se jedinečným výhledem do údolí a na dva nejvyšší vrcholy Krušných hor, Klínovec a Fichtelberg.

KOVÁŘSKÁ VYHLÍDKA ubytování v pensionu

Ubytování pro maximálně 9 osob ve 3samostatných ložnicích a obýváku.

Pokoj č. 1 - manželská postel (2 osoby).

Pokoj č. 2 - 1× lůžko (1 osoba) + manželská postel (2 osoby).

Pokoj č. 3 - rozkládací dvoulůžko (2 osoby).

Obývák - rozložitelný gauč (2 osoby).

Koupelna se sprchovým koutem, WC a pračkou. Další samostatné WC s umývátkem je k dispozici v patře.

Elektrické vytápění v celémobjektu a teplovodní kamna navozující krásnou atmosféru v obývacím pokoji.

Gastronomie

​Stravování vlastní. Restaurace u Seifertů - 845m. Restaurant Marzebila - 870m.

Okolí pensionu a Kovářská

​Chata stojí 17 km od Fichtelbergu a 43 km od Mlýnskékolonády. Mezinárodní letiště Karlovy Vary je vzdálené 50 km. Chalupa se nachází v horském městě Kovářská v Krušných horách 20 km odměsta Annaberg- Buchholz, 15 km od města Oberwiesenthal, 12,6 km od lyžařskéhocentra Klínovec a 16 km od města Boží Dar.

Obec Kovářská se nachází v samém srdci Krušných hor. V dojízdné vzdálenosti 8 km od Kovářské je lyžařské středisko Klínovec s řadou sjezdovek, můžete využít i skibus. V létě je pak k dispozici trail park, půjčovna koloběžek nebo lanové centrum. Rodinný areál Novako na Božím Daru je zase ideální pro rodiny s malými dětmi. Nabízí “vše v jednom” – moderní vlek značky Doppelmayr, lanový vlek pro začátečníky a pojízdný koberec pro nejmenší, půjčovnu lyžařského i snowboardového vybavení včetně servisu, vyhlášenou lyžařskou školu, občerstvení a Nordic centrum pro běžecké nadšence.

Krušné hory nabízí skvělé vyžití jak pro relaxaci v nádherné přírodě, tak i prožití aktivní dovolené v podobě velkého množství turisticky zajímavých cílů a nádherných cyklostezek pro treková i horská kola. Najdete zde více než 400 kilometrů tras všech obtížností, takže si zde na své přijdou jak začátečníci, tak i pokročilí jezdci. Krušnohorská magistrála vedoucí celými Krušnými horami na sebe váže velkou většinu cyklostezek.

Kam za dalšími výlety?

Klínovec – rozhledna, Boží Dar – rašeliniště - chráněné území, Ježíškova cesta, rozhledna Fichtelberg - Oberwiesenthal - vyhlídková věž Fichtelberg (32 m, 148 schodů), Kurort Oberwiesenthal - klimatické lázně. Klášterec nad Ohří – zámek s anglickým parkem, Jáchymov – lázně a aquapark, lanovka na Klínovec, královské město Kadaň - historické centrum, zámek Chomutov - Podkrušnohorský zoopark, Kamencové jezero, lázně Karlovy Vary - lázeňská kolonáda, Jelení skok, rozhledna Diana, Tři kříže, Svatošské skály, hrad Loket, Horní Blatná - Vlčí jámy. Nákup a výlety v sousedním Německu – krásné hornické město Annaberg. Termální lázně Wolkenstein s vodním a saunovým světem 45 minut.

Rezervovat ubytování v KOVÁŘSKÁ VYHLÍDKA

Nejbližší ubytování v Kovářské a okolí

Ubytování Kovářská

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah