PENZION KRYŠTOF - Kovářská

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Náš rodinný penzion Vám nabízí ubytování na Kovářské, městečku v samém srdci Krušných hor. Ideální pro Vaši rodinnou dovolenou, víkend s přáteli nebo firemní akci.

Penzion má celkovou kapacitu 36 lůžek. V penzionu můžete využít společenskou místnost s velkoformátovou TV, kapacita cca 30 osob (možnost pořádání rodinných a firemních akcí), velkou společnou kuchyň, vnitřní dětskou hernu, Wellness – bazén s protiproudem a finskou saunu, lyžárnu/kolárnu k úschově Vašeho sportovního vybavení, venkovní terasu, pergolu s grilem, po předchozí rezervaci možnost zapůjčení pivního chlazení. V zimě jsou pro běžkaře připraveny za dobrých sněhových podmínek běžeclké trasy přímo od penzionu.

V penzionu jsou k zapůjčení dětská postýlka (poplatek), nočník, adaptér na wc, jídelní židličky, dětský vozík za kolo Chariot (poplatek).

Check-in je možný od 15:00 do 18:00, mimo tuto dobu je možno po předchozí telefonické domluvě.

PENZION KRYŠTOF ubytování v pensionu

Apartmány jsou připravené pro Vaše pohodlí. V každém najdete plně vybavenou kuchyňku s jídelním koutem (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednička, varná deska, kompletní jídelní a kávová sada a vybavení na vaření). Ložnice je zařízena pohodlnými postelemi, skříňkami k uložení oblečení a širokoúhlou TV. V koupelně je sprcha, WC a topný žebřík. V apartmánu jsou k dispozici ručníky, osušky, ložní prádlo, utěrky, mycí prostředky, toaletní papír. Možnost zapůjčení dětské postýlky, jídelní židličky.

Recepce

Pondělí - pátek 8:30 - 15:00

Gastronomie

Přímo na Kovářské najdete restauraci Avionika, Cukrkavárnu Kovářská, v sousedních Českých Hamrech v hotelu Habsburk vaří výborná polední menu a nebo si můžete zajet do 7 km vzdálených Vejprt, kde najdete vícero restaurací.

Okolí pensionu a Kovářská

Obec Kovářská leží na hřbetech Krušných hor v protáhlém údolí Černého potoka mezi vrchy Špičák, Kamenný a Přísečnickou horou. Je střediskem rekreace a zimních sportů. Z památek můžete přímo na Kovářské vidět zbytky uhelny ze 16. století, navštívit Muzeum letecké bitvy nad Krušnohořím, anebo nedaleko za železniční zastávkou Kovářská navštívit zachovalé zbytky vápenky, která byla postavena v padesátých letech 19. století. Jde o mimořádnou technickou památku a o nejstarší vápenku tohoto druhu. Během léta můžete v okolí využít mnoho turistických tras a cykloturistických tras, které jsou napojeny na obdobné trasy na německé straně hranice, při užití hraničních přechodů pro pěší (Vejprty-Bärenstein, Černý Potok-Johstadt a Loučná-Oberwiesenthal). V Jáchymově můžete navštívit Aquacentrum Agricola, v Klášterci nad Ohří letní Aquapark. U Abertam najdete Důl Mauritius, jedïnečnou památku ze 16. století, nebo si s dětmi projít na Božím Daru Ježíškovu cestu. V okolí se nalézají četná rašeliniště a přírodní rezervace Červené blato. V zimních měsících je zde možné využít místní lyžařskou sjezdovku s vlekem, Ski areál Klínovec, který je nejblíže (je možná doprava Skibusem z obce Kovářská), Ski areál Fichtelberg na německé straně, Ski areál Neklid Boží Dar a mnoho dalších. Pro běžkaře jsou za dobrých sněhových podmínek připraveny trasy přímo od penzionu. V zimě i v létě si můžete udělat výlet Krušnohorskou magistrálou. Celková délka trasy je 242 km a v celém jejím průběhu se na ní napojuje řada stezek a značených turistických cest pro pěší, cyklisty i milovníky bílé stopy. Kromě malebné přírody vám magistrála nabídne mnoho přírodních a technických zajímavostí, jako jsou např. Vlčí jámy nebo Blatenský příkop a známé i méně prozkoumané horské obce a městečka s muzei a místními památkami. K zastavení a občerstvení přímo vybízí hospůdky, restaurace a penziony s různými specialitami.

Rezervovat ubytování v PENZION KRYŠTOF - Kovářská

Nejbližší ubytování v Kovářské a okolí

Ubytování Kovářská

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah