APARTMÁNY LOUČNÝ MLÝN - Kněžmost

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Romantické stylové apartmány se nacházejí v prostorech bývalého vodního mlýna, jehož historie sahá až do konce 15 stol.
Pokud zvolíte naše ubytování, vrátíte se rázem do doby našich babiček a prababiček, přenesete se do selského obydlí na konec 19. stol. Budete stoupat po dřevěném schodišti do podkrovních prostor, kde Vás čeká stylové ubytování osvětlené petrolejkami a zařízené původním nábytkem. Můžete tak prožít romantické chvíle v prostřední venkovské roubené chalupy s výhledem na pasoucí se koně, krávu a další zvířecí osazenstvo selského dvora.
V Loučném mlýně naleznete útulné ubytování, které zahrnuje 2 apartmány, vybavené kuchyňkou, TV a 6 lůžky. Všechny postele mají zdravotní matrace, manželská postel obsahuje matraci vcelku. Každý apartmán má Wifi připojení. Vedle ubytování nabízíme i velkou společenskou místnost, která je vybavena sedacími polštáři a molitany, vhodná pro 12 - 18 osob pro různá setkání. Místnost lze upravit dle obsahu setkání. Dále nabízíme velmi stylové wellness & . 34; U mlejnského kola& . 34; , kterému dominuje zachovalé 300 let staré mlejnské kolo, nabízíme saunu (finská/infra), vířivku. Pro děti nabízíme setkání se zvířaty na statku, kráva, koza, ovce, kachny, dále svezení na ponících do krásné přírody kolem statku, který leží na pomezí Českého ráje.

APARTMÁNY LOUČNÝ MLÝN ubytování v apartmánu

V Loučném mlýně naleznete stylové ubytování, které zahrnuje 2 apartmány, vybavené kuchyňkou, TV a 6 lůžky, všechny postele mají zdravotní matrace, manželská postel obsahuje matraci vcelku. Každý apartmán má Wifi připojení.

Recepce

Bez recepce.

Gastronomie

Vlastní vaření ve vybavené kuchyňce.

Okolí apartmánu a Kněžmost

Apartmány se nacházejí na samotě asi 800 m od centra obce Kněžmost. V Kněžmostu je velmi pěkné koupaliště. Dále v okolí naleznete: 2 km zřícenina hradu Valečov, 3 km stejným směrem Drábské světničky, 5 km malebné město Mnichovo Hradiště, kde naleznete dobré nákupní možnosti a můžete navštívit krásný zámek, který obývali Vadštejnové. Pokud se obrátíte druhým směrem můžete se vypravit na hrad Kost, nebo do Šrámkovy Sobotky, kde je výborná cukrárna, pokud byste pokračovali ještě o 10km dále dojedete do pohádkového Jíčína. V blízkosti Kněžmostu se nachází i dva rybníky, které jsou vhodné ke koupání: cca 4 km vzdálený Komárovský rybník na Branžeži kde si můžete půjčit šlapadla a projet se po rybníce s výhledem na monumentální pískovcové skály a nebo si dát dobré občerstvení, které nabízí několik kempů kolem rybníka. Dalším rybníkem v okolí je romantický rybník v Drhlenách, taktéž vzdálen asi 4 km, který je vhodný ke koupání a i zde si můžete dát dobré občerstvení. Z Drhlen můžete vystoupat do kopce na nedaleké Čížovky, kde se nachází nedávno postavená rozhledna, která Vám nabídne pohled do Českého ráje.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LOUČNÝ MLÝN - Kněžmost

Nejbližší ubytování Kněžmost a okolí

Ubytování Kněžmost

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah