APARTMÁNY U KOUDELNÍKA - Kutná Hora

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Koudelníka pro až 4 osoby se nachází v bezprostřední blízkosti Vlašského dvora a hlavního kutnohorského náměstí. Svou polohou jsou ideálním místem pro všechny, kdo chtějí okusit genia loci našeho krásného středověkého města.
Jen pár kroků od apartmánů se nachází architektonické skvosty Kutné Hory, malebné uličky a dechberoucí výhledy. A samozřejmě také vyhlášené kutnohorské restaurace, kavárny a bary, které lákají k návštěvě a posezení. Svou polohou jsou apartmány také vhodným výchozím bodem pro pěší výlety do malebného blízkého či vzdálenějšího okolí Kutné Hory. Pokud si chcete Kutnou Horu užít se vším všudy, jistě oceníte starožitný nábytek a jeho repliky, kterými je interiér apartmánů a společných prostor zařízen.

APARTMÁNY U KOUDELNÍKA ubytování v apartmánu

V apartmánu č. 1 (1+kk v 1. nadzemním podlaží) pro 2 až 3 osoby najdete oddělenou vybavenou kuchyňku (chladnička s mrazničkou, rychlovarná konvice, elektrická varná deska, základní nádobí pro přípravu a konzumaci pokrmů, utěrka, houbička, prostředek na mytí nádobí), plochou TV s internetem a satelitními programy, lůžkoviny a povlečení z česané bavlny, vlastní koupelnu (sprchový kout, toaleta s bidetovou sprškou, fén, ručníky (vždy 1 ks malý a 1 ks velký/osoba), hygienické potřeby (toaletní papír, mýdlo) ).
V apartmánu č. 2 (1+kk v 2. nadzemním podlaží) pro 2 až 3 osoby najdete oddělenou vybavenou kuchyňku (chladnička s mrazničkou, rychlovarná konvice, elektrická varná deska, základní nádobí pro přípravu a konzumaci pokrmů, utěrka, houbička, prostředek na mytí nádobí), plochou TV s internetem a satelitními programy, 3 pevná lůžka vč. lůžkovin a povlečení z česané bavlny, vlastní koupelnu (sprchový kout, toaleta s bidetovou sprškou, fén, ručníky (vždy 1 ks malý a 1 ks velký/osoba), hygienické potřeby (toaletní papír, mýdlo), okno s výhledem na Havlíčkovo náměstí).
V podkrovním studiovém apartmánu č. 3 (1+kk ve 3. nadzemním podlaží) pro 2 až 4 osoby najdete vybavenou kuchyňskou část (chladnička s mrazničkou, rychlovarná konvice, elektrická varná deska, základní nádobí pro přípravu a konzumaci pokrmů, utěrka, houbička, prostředek na mytí nádobí), plochou TV s internetem a satelitními programy, 3 pevná lůžka vč. lůžkovin a povlečení z česané bavlny, vlastní koupelnu (sprchový kout, toaleta s bidetovou sprškou, fén, ručníky (vždy 1 ks malý a 1 ks velký/osoba), hygienické potřeby (toaletní papír, mýdlo), okno s výhledem na Chrám sv. Barbory), klimatizaci.
Přistýlka pro 4. osobu v apartmánu č. 3 je tvořena rozkládacím starožitným křeslem s plochou pro spaní 80×200 cm, a je vhodná spíše pro děti.

Okolí apartmánu a Kutná Hora

Jen pár kroků od apartmánů se nachází architektonické skvosty Kutné Hory, malebné uličky a dechberoucí výhledy. A samozřejmě také vyhlášené kutnohorské restaurace, kavárny a bary, které lákají k návštěvě a posezení. Svou polohou jsou apartmány také vhodným výchozím bodem pro pěší výlety do malebného blízkého či vzdálenějšího okolí Kutné Hory.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U KOUDELNÍKA - Kutná Hora

Nejbližší ubytování v Kutné Hoře a okolí

Ubytování Kutná Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah