APARTMÁN TOUR - Horní Podluží

Více o apartmánu

Popis ubytování

Pronájem apartmánu pro 1 až 4 osoby v 1 ložnici. Apartmán se nachází v přízemí novostavby z roku 2020 s možností přímého vstupu na zahradu. Ložnice se čtyřmi lůžky (manželská postel a přistýlka - patrová postel), jídelní stůl, skříň a úložné prostory. Luxusní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Prostory vonící novotou byly dostavěny a dovybaveny na podzim 2021. Z apartmánu je možný vstup přímo do kolárny s kapacitou 14 kol. Celý objekt s cyklistickou tématikou a nádechem legendárního amatérského závodu Tour de Zeleňák je provozován mladou cyklistickou rodinou. Součástí ubytování jsou cyklistické služby jako Půjčovna silničních kol, servis kol, průvodcovství, tréninkové poradenství, aj.

Ubytování však není striktně určeno jen cyklistům: -)

APARTMÁN TOUR ubytování v apartmánu

Pronájem apartmánu pro 1 až 4 osoby v 1 ložnici. Kuchyně s keramickou varnou deskou o dvou plotýnkách, mikrovlnou troubou, lednicí a varnou konvicí. Myčka a trouba nejsou součástí.

Gastronomie

Vlastní nebo v nedalekých restauracích (Hotel Sonenhof, Hostinec Zlatá Podkova, Restaurant U Routů).

Okolí apartmánu a Horní Podluží

​Přímo z oken apartmánu je možné spatřit hrad Tolštejn, Jedlovou horu (s rozhlednou, výletní restaurací a adrenalinovým parkem) a městečko Jiřetín pod Jedlovou, kde se nachází dobře vybavené infocentrum a řada možností k občerstvení a ubytování turistických návštěvníků. Nacházejí se zde letní i zimní sportovní areály a četné zajímavosti, jako například historická hornická štola Svatý Jan Evangelista nebo vyhledávaná poutní křížová cesta. Novinkou Tolštejnského panství je cyklotrek Tolštejn, který cykloturistům nabízí šest různě dlouhých okruhů vedených nejatraktivnějšími pasážemi regionu.
Výlety se odtud dají podnikat do všech směrů, na Jedlovou horu, na Luž nebo do malebné obce Jiřetín pod Jedlovou, kde se dá dobře občerstvit. Zdatnější turisté mohou vyrazit i ke vzdálenějším cílům, například do Krásné Lípy - výchozího bodu do Národního parku České Švýcarsko, kde se nachází zajímavá expozice Českého Švýcarska a točí dobré místní pivo Falkenštejn.
Autem pak za pár minut dostupný celý Národní park České Švýcarsko a CHKO Lužické hory se všemi dominantami (Mariina Vyhlídka, Pravčická brána, Kyjovské údolí, Kytlice, Polevsko, atd).
Možnosti koupání: koupaliště Jiřetín pod Jedlovou, Školní rybník, Lesenská přehrada, rybník Mašiňák.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN TOUR - Horní Podluží

Nejbližší ubytování v Horním Podluží a okolí

Ubytování Horní Podluží

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah