CHALUPA NA HORÁCH - Jiřetín pod Jedlovou

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa se nachází v Lužických horách v Jiřetíně pod Jedlovou. Nedaleko chalupy je lyžařský areál, rozhledna, zřícenina Tolštejn a mnoho dalších turistických atrakcí.   Dostupné je též Českosaské Švýcarsko.   Okolí je vhodné pro turistiku, cyklistiku, lyžování, návštěvníky muzeí a pivovarů.  

Chalupa NA HORÁCH  se nachází v Lužických horách v Jiřetíně pod Jedlovou. Nedaleko chalupy je lyžařský areál, rozhledna, zřícenina Tolštejn a mnoho dalších turistických atrakcí.   Dostupné je též Českosaské Švýcarsko.   Okolí je vhodné pro turistiku, cyklistiku, lyžování, návštěvníky muzeí a pivovarů.   ​
Rodinná roubená chalupa s plně vybavenou kuchyní, společenskou místností, hernou (kulečník, podlahové šachy).   V chalupě je dále 2× WC, 2× sprcha, pračka, TV, radio, zahrádka s grilem a houpačkou.   Vytápění je zajištěné plynovým kotlem nebo krbovými kamny.   Maximální ubytovací kapacita celé chalupy je 16 osob.

CHALUPA NA HORÁCH ubytování v chalupě

Chalupa disponuje třemi pokoji. ​Horní pokoj  je situován na jih a je umístěn v první patře. Je vybaven třemi postelemi a jedním rozkládacím gaučem. V pokoji je TV.   Dětský pokoj  je situován na jihovýchod a je vybaven 5 postelemi.   V pokoji je TV.   Rodinný pokoj  se skládá ze dvou pokojů situovaných na východ.   První je průchozí a má 2 postele, druhý navazující má 3 postele. Pokoj je bez TV.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyň. K dispozici je velká lednička s mrazákem, myčka, elektrický sporák s horkovzdušnou troubou, mikrovlnka, kávovar. Dále veškeré vybavení pro pohodlné vaření a servis.   V jídelně se pohodlně usadí až 16 osob. Místnost je vybavena TV, gaučem a křeslem. Dále se zde nachází malá lednička s mrazákem.

Rezervovat ubytování v CHALUPA NA HORÁCH - Jiřetín pod Jedlovou

Nejbližší ubytování v Jířetíně pod Jedlovou a okolí

Ubytování Jiřetín pod Jedlovou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah