CHALUPA U SLABÝCH - Miličín

Více o chalupě

Popis ubytování

Penzion U Slabých se nachází v Miličíně v České Sibiři a Kraji Blanických rytířů.

Obec Miličín leží v srdci České Sibiře, která nabízí výjimečné přírodní krásy, koupání v zatopeném lomu, procházky, houbaření, cyklistiku nebo v zimě běžkování. Nad obcí se tyčí skalní útvar ve tvaru lva, tzv. miličínský lev, ke kterému se váže legenda o Blanických rytířích. V obci a jejím nejbližším okolí je mnoho zajímavostí, které přibližují naučné stezky.

Hostitelé doporučují výlety po okolí - zámek Konopiště, zřícenina hradu Borotín, tvrz Kouty, přírodní rezervace Malý Blaník, posvátná hora Velký Blaník, věž Kovářka v Moravči, věž hradu Šelmberk, město Tábor, Vlašim, Votice a Benešov. Dále doporučují turistické oblasti Kraj Blanických rytířů, Toulava a pro letní a zimní sportovní vyžití skiareál Monínec, běžkařské trasy Čertovo Břemeno.

Přátelská hostitelská rodina nabízí ubytování v klidném prostředí v nově zrekonstruované nemovitosti s dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, plně zařízenou kuchyní a sociálním zařízením. Parkování je ve dvoře, kde je vybudováno zázemí pro venkovní posezení.

CHALUPA U SLABÝCH ubytování v chalupě

Ložnice a pokoje:

Vstup do nemovitosti je ze dvora do prostorné verandy a poté do chodby, kde po pravé straně je sociální zázemí a vlevo vchod do Křišťálového pokoje s výhledem do dvora. Po projití chodbou je vstup do kuchyně s jídelním koutem a poté dál přes obývací pokoj do Jižního pokoje s výhledy do ulice.

Jižní pokoj je součástí apartmánu - obývací pokoj, druhá ložnice - tzv. Křišťálový pokoj, plně vybavená kuchyň, sociální zázemí, prostorná veranda.

Křišťálový pokoj je součástí apartmánu - obývací pokoj, druhá ložnice - tzv. Jižní pokoj, plně vybavená kuchyň, sociální zázemí, prostorná veranda.

K dispozici jsou také dvě přistýlky a cestovní postýlka pro miminko.

Sociální zařízení:
Koupelna se sprchovým koutem. Samostatné WC a druhé WC v koupelně za zídkou. Sociální zařízení má podlahové vytápění.

Vytápění:
Elektrokotel s ústředním topením. Krbová kamna s výměníkem v obývacím pokoji. Krbová kamna v Křišťálovém pokoji.

Doprava, parkování:
Parkování ve dvoře.

Gastronomie

​Stravu si lze připravit v plně vybavené kuchyni.

Snídani, oběd, večeři si lze objednat i s donáškou v restauraci v obci Miličín (Motobistro).

Rezervovat ubytování v CHALUPA U SLABÝCH - Miličín

Nejbližší ubytování v Miličíně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah