HOTEL BARBORKA - Přední Výtoň

Více o hotelu

Popis ubytování

Vážený návštěvníku, oblíbený hotel Barborka u přehrady Lipno Vás srdečně vítá. Hotel stojí v atraktivním místě na okraji obce Přední Výtoň u pravého břehu Lipna na jeho druhé klidnější straně. Hotel se nachází poblíž rakouských hranic s přechodem Guglwald a areálu Hochficht a Sternstein na rakouské straně Šumavy.

Rodinný hotel Barborka je v provozu od roku 2005 a patří mezi nejvyhledávanější hotely. Nabízí k ubytování celkem 14 pokojů (celková kapacita ubytování – 40 osob včetně přistýlek) a plně vybavenou společnou kuchyňku pro přípravu jednodušších pokrmů.

HOTEL BARBORKA ubytování v hotelu

Všechny pokoje hotelu jsou s příjemným posezením na terase a balkonech směrovaným na jižní slunnou stranu s výhledem do zahrady. Každý pokoj je vkusně zařízen a celkově vyladěn tak, aby se zde hosté cítili co nejpříjemněji. Samozřejmostí jsou samostatné koupelny se sprchou a WC, smart TV, Wi-Fi připojení k internetu a pokojový minibar. Klid, pohoda, pozitivní atmosféra a čistota, to především, to vše je hotel Barborka u přehrady Lipno.

Okolí hotelu a Přední Výtoň

Od jara do podzimu je zde skvělá možnost vyžití pro milovníky vodních radovánek, cyklistiky a in-line bruslení a pěší turistiky.

V zimních měsících jsou v dojezdové vzdálenosti lyžařská střediska skiareál Lipno který je vzdálen 8 km, skiareál Sternstein který je vzdálen 15 km, skiareál Hochficht který je vzdálen 35 km. Pro příznivce běžeckého lyžování doporučujeme běžkařské trasy na Pasečné.

Rezervovat ubytování v HOTEL BARBORKA - Přední Výtoň

Nejbližší ubytování v Přední Výtoni a okolí

Ubytování Přední Výtoň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah