GARNI & APARTMAN HOTEL ALBATROS - Přední Výtoň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v obci Přední Výtoň přímo na břehu jezera Lipno. Přímo před hotelem začíná nejkrásnější cyklo a in-line stezka v ČR. Dvoulůžkové / třílůžkovém pokoje, rodinné dvoupatrové pokoje Suite a apartmány jsou situovány do klidné části s výhledem na hladinu jezera a okolní přírodu. Pro hosty je k dispozici soukromá písečná pláž s přístupem přímo z hotelové zahrady

Hotel se nachází v obci Přední Výtoň přímo na břehu jezera Lipno nedaleko cyklo a in-line stezky a areálu letních sportů, kde je k dispozici multifunkční sportovní hřiště s možností zahrát si tenis, nohejbal a další sporty. Přímo před hotelem začíná nejkrásnější cyklo a in-line stezka v ČR. Tato lokalita nabízí plno krásných míst pro turistiku, cykloturistiku, inline bruslení, vodní sporty a v zimě je díky blízkosti Skiareálu Lipno a Skiareálu Hochficht vyhledávaným lyžařským střediskem. Hotel Albatros **** svým hostům nabízí klidné ubytování uprostřed překrásné přírody Šumavy přímo u břehu lipenského jezera.

Moderní ubytování na Lipně

Našim hostům nabízíme příjemné ubytování v moderně vybavených pokojích. K dispozici jsou dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s teráskou a přímým vstupem na zahradu nebo rodinné pokoje Suite (2+2) s balkonem. Každý pokoj je vybaven LCD televizorem, vlastní koupelnou a WC, částečně zařízeným kuchyňským koutem – malou ledničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí, dřezem a také nádobím. Všechny pokoje jsou situovány do klidné části s výhledem na Lipenské jezero a okolní přírodu. Pro velké rodiny máme v nabídce 2 apartmány vybavené kuchyní se všemi spotřebiči (např. varná deska, myčka nádobí, velká lednice) pro 2 - 6 hostů.

Samozřejmostí je hotelové parkoviště, bezdrátový WiFi Internet, lobby bar s krbem kde jsou podávané snídaně podávané formou teplého a studeného bufetu.

Pro sport a relaxaci je k dispozici hotelovým hostům sauna, venkovní vířivá vana, luxusní masážní křesla, kulečník, stolní tenis, fotbálek, dětské hřiště, lyžárna a kolárna a možnost zapůjčení seqway, paddleboardů a lodičky.

JBX Hotel Albatros je vhodným místem pro rodinnou dovolenou a aktivní odpočinek.

GARNI & APARTMAN HOTEL ALBATROS ubytování v hotelu

Ubytování Hotel Albatros nabízí ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, v pokojích typu Suite a apartmánech. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny, vybaveny LCD televizory, přípojkou na internet (WiFi), koupelnou a WC, částečně vybaveným kuchyňským koutem s malou chladničkou, mikrovlnnou troubou, dřezem, rychlovarnou konvicí a základní sadou nádobím. Celková kapacita hotelu je 50 lůžek.

Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje: Dvoulůžkové pokoje jsou umístěny v prvním nadzemním patře hotelu. Všechny pokoje jsou moderně vybaveny. Ke každému pokoji náleží teráska s magickým výhledem na jezero a okolní přírodu.

Suite: Dvoupatrový Suite je čtyřlůžkový pokoj. Stejně jako všechny ostatní pokoje i pokoje typu Suite se v hotelu Albatros mohou pochlubit překrásným výhledem na jezero a okolní přírodu. Nejkrásnější výhled si může každý vychutnat z balkonu, který ke každému pokoji typu Suite náleží. Pokoje typu Suite jsou ideální pro rodinnou dovolenou.

Apartmány: V hotelu jsou dva apartmány rozdělené do kategorií dle komfortu, který hostům nabízejí. Apartmán Standard je apartmán s plně vybavenou koupelnou, kuchyňkou, obývákem a ložnicí. Celý apartmán je prostorný, velice útulný a prostorně vybavený. Apartmán Premium je nejluxusněji vybaveným apartmánem hotelu. Hostům je zde k dispozici plně vybavená koupelna, kuchyňka, jídelna a obývák. Prostorná ložnice je umístěna v patře. Interiér apartmánu dotváří balkon s výhledem na přehradu, okolní přírodu a farní kostel sv. Filipa a Jakuba.

Recepce

8:00 - 10:00, 16:00 - 21:00

Gastronomie

Snídaně jsou podávané formou teplého a studeného bufetu. Vybíráme vždy minimálně tři druhy pečiva včetně sladkého. Každý den připravujeme vajíčka, nabízíme čerstvou zeleninu, ovoce, mléčné výrobky a spoustu dalšího. Hosté si mohou vybírat bez omezení. Odpoledne a večer v hotelu funguje funguje bar (spolčenská místnost), místo pro posezení s přáteli s nabídkou drobného občerstvení a nápojů pouze pro hotelové hosty. Další možnosti stravování najdete jak v těsném okolí hotelu tak v nedalekém Lipně nad Vltavou.

Okolí hotelu a Přední Výtoň

Možnosti lyžování:
1. Skiareál Lipno (Lipno nad Vlatavou), Vzdálenost k středisku: 7 km
2. Hochficht (Klaffer am Hochficht), Vzdálenost k středisku: 38 km
3. Sternstein (Bad Leonfelden), Vzdálenost k středisku: 18 km
Možnosti koupání: pěkné koupání všude v okolí v přehradní nádrži Lipno, možnost koupání přímo u hotelu nebo na nedaleké veřejné písečné pláži.

Hosté mají k dispozici pláž s lehátky, půjčovnu sportovního vybavení – jízdní kola, segway, lodičky, paddleboard.

V případě špatného počasí nebo v zimním období je možné navštívit Aquaword Lipno (Lipno nad Vlatavou), (vířívka, vodní skluzavka bazény - bazénu s protiproudem. , finské sauny s bylinkovou esencí a masáže...) Vzdálenost od hotelu: 7 km.
Dále návštěvníci Lipenska mohou navštívit Aquapark Frymburk (Frymburk), Aquapark Vzdálenost od hotelu: 15 km nebo Aquapark Bad Schallerbach za Linzem vzdáleného 70 min autem od hotelu.
Jiné zajímavosti v okolí:
1. Český Krumlov - památka UNESCO, hrad. Vzdálenost od hotelu: 38 Km
2. Hrad Rožmberg - hrad (Rožmberk nad Vlatavou). Vzdálenost od hotelu: 24 Km
3. Kleť - rozhledna, lanovka (Holubov). Vzdálenost od hotelu: 54 km

Golfová hřiště v okolí:
1. Golf club Český Krumlov - dojezdová vzdálenost 30 min - />2. Golf club Böhmerwald - dojezdová vzdálenost 35 min
3. Golf club Sterngartl - dojezdová vzdálenost 30 min

Rezervovat ubytování v GARNI & APARTMAN HOTEL ALBATROS - Přední Výtoň

Nejbližší ubytování v Přední Výtoni a okolí

Ubytování Přední Výtoň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah