PENZION U DOŠKŮ - Karlova Studánka

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Došků poskytuje kompletně vybavené pokoje s příjemným domácím prostředím v lázeňském městě Karlova Studánka. Místo je ideální pro odpočinek a aktivní dovolenou. Přímo u penzionu je parkoviště. Zahrada poskytuje příjemné posezení a hostům je k dispozici gril nebo venkovní ohniště. Kousek od penzionu začíná naučná stezka Bílá Opava

PENZION U DOŠKŮ ubytování v pensionu

Pro návštěvníky máme připraveny dva apartmány s celkovou kapacitou 7 lůžek. Součástí každého pokoje je samostatná koupelna se sprchovým koutem a toaletou plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem na chodbičce mikrovlnná trouba. TV a Wi-Fi připojení.

Gastronomie

Každý z apartmánů má plně vybavenou kuchyňku. Další možností je stravování v okolních restauracích - Hotel Džbán 700 m od penzionu, restaurace Pod Věží 650 m, restaurace Letní Lázně 900 m od penzionu. V obci se nachází také obchod Hruška (cca 1000m od penzionu), a minimarket ROJA (cca 700m od penzionu)

Okolí pensionu a Karlova Studánka

V okolí se nachází známe lázně Karlova studánka, celá řada lyžařských středisek, tratě pro běžecké lyžování a cyklotrasy.

Rezervovat ubytování v PENZION U DOŠKŮ - Karlova Studánka

Nejbližší ubytování v Karlově Studánce a okolí

Ubytování Karlova Studánka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah