HUBERTUS KARLOVA STUDÁNKA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Hubertus naleznete v malebné lázeňské obci Karlova Studánka. Karlova Studánka je vstupní branou na druhou nejvyšší horu České republiky Praděd. V bezprostředním okolí najdete nepřeberné možnosti lyžování, běžkařských tras, turistických stezek v Hrubém Jeseníku. Na nejvýše položené sjezdovce v České republice, Pradědu, můžete lyžovat ještě i o Velikonocích!

Přímo v Karlové Studánce jsou k dispozici celoročně lázeňské relaxační a léčebné procedury. Díky své ideální poloze uprostřed jesenických hor jsou tyto lázně známé svým jedinečným horským klimatem a ve volně přístupném pavilonu se můžete napít vody z Vilémova pramene.

Apartmány jsou postaveny v nezaměnitelném architektonickém stylu s typickými prvky pro horské prostředí Jeseníků. Čeká zde na vás nedotčená příroda Jeseníků a nejčistší vzduch ve střední Evropě.

Nabízíme Vám ubytování v nových, krásně zařízených apartmánech. Všechny apartmány mají nadstandardně vybavenou kuchyni, obývací pokoj s plochou TV, novou moderní koupelnu a ložnici s kvalitními postelemi. Všechny apartmány mají balkon a některé disponují terasou velkou až 50 m2 Věříme, že Vám k pohodlnému strávení dovolené nebude nic chybět.

Přímo od Hubertusu vede několik turistických tras nedotčenou přírodou Jeseníků. Stačí nazout turistické boty a vyrazit.

Apartmánový dům Hubertus nabízí ubytování v nových krásně zařízených apartmánech. Hubertus se nachází v horní části malebných horských lázní Karlova Studánka.

Přímo od Hubertusu vede nejkrásnější turistická trasa pravou jesenickou divočinou po schodech, žebřících a můstcích údolím Bílé Opavy. Stezka končí pod Ovčárnou, odkud je to přes horskou chatu Barborka již jen kousek na Praděd. Pokud dáváte přednost opuštěnějším místům, můžete zamířit třeba k Rolandovu kameni, skalnímu útvaru s krásnou vyhlídkou na okolní panorama Jeseníků. V zimě je nejlepší nasadit běžky a vyrazit po některé ze zdejších udržovaných stop anebo zamířit do některého ze ski areálů.

Apartmány s rozlohou od 63m2 do 138m2 disponují nadstandardně vybavenou kuchyní, obývacím pokojem s plochou TV, novou moderní koupelnou a ložnicí s kvalitními postelemi. V koupelně je vana nebo prostorný sprchový kout. Větší apartmány mají dvě koupelny.

Hostům je ke každému apartmánu k dispozici kryté garážová stání, v lyžárně skřínka na lyže a druhá skřínka s vysoušečem na boty.

Všechny apartmány mají balkon a některé disponují velkou až 50m2 terasou.

Věříme, že Vám k pohodlnému strávení dovolené u nás nebude nic chybět.

HUBERTUS KARLOVA STUDÁNKA ubytování v apartmánu

Všechny apartmány jsou nově zařízené podle návrhu architektů. Disponují samostatnou ložnicí, obývacím pokojem s pohodlným roztahovacím gaučem s kvalitní matrací, plně vybavenou kuchyňskou linkou a moderní koupelnou s vanou nebo prostorným sprchovacím koutem. Z obývacího pokoje lze vyjít na balkón nebo velkou až 50 m2 terasu s výhledem na okolní přírodu.

Apartmány 3+kk jsou vybaveny pro pohodlné spaní pro 6 osob a apartmány 4+kk pro 8 osob.

Ve všech apartmánech jsou pohodlné postele s kvalitními matracemi, plochá televize a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu. Pro každého hosta je připravený hotelový textil, z každého apartmánu lze vyjít na balkón nebo terasu. V lyžárně je ke každému apartmánu k dispozici samostatná skříňka na lyže a druhá skříňka s vysoušeči na boty. Parkovat se dá v podzemní garáži.

Na vyžádání Vám rádi připravíme dětskou postýlku a židličku.

Vybavení apartmánů

Apartmán - 2kk

· 1 ložnice s manželskou postelí

· Obývací pokoj s rozkládací sedačkou s kvalitní matrací o šířce 160 nebo 180 cm

· Nadstandardně vybavená kuchyně s kvalitními spotřebiči a nádobím

· Koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a toaleta

· Ručníky, fén

Apartmán - 3kk

· 2 ložnice – jedna s manželskou postelí a jedna s možností oddělených lůžek

· Obývací pokoj s rozkládací sedačkou s kvalitní matrací o šířce 160 nebo 180 cm

· Nadstandardně vybavená kuchyně s kvalitními spotřebiči a nádobím

· Koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a toaleta

· Ručníky, fén

Mezonetový apartmán - 4kk

· 2-3 ložnice s manželskými postelemi nebo oddělenými lůžky

· Obývací pokoj s rozkládací sedačkou s kvalitní matrací o šířce 160 nebo 180 cm

· Nadstandardně vybavená kuchyně s kvalitními spotřebiči a nádobím

· 2 koupelny – větší ve spodním patře a druhá se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou na vrchním patře

Recepce

Díky elektronickému check-in Vám po zaplacení bude zaslán vstupní kód, který slouží jako vstup do hlavního vchodu, garáží a Vašeho apartmánu. Nejste tak limitováni časem a můžete přijet, kdy Vám to bude vyhovovat.

Check-in: od 16.00 hod

Check out: do 10.00 hod.

Gastronomie

Díky nadstandardně vybavené kuchyni si při pobytu v apartmánech snadno připravíte jídlo. Pro milovníky dobrého jídla je v okolí k dispozici několik kvalitních restaurací, které rozhodně stojí za návštěvu.

Okolí apartmánu a Karlova Studánka

Karlova Studánka je vstupní branou na druhou nejvyšší horu České republiky Praděd. V bezprostředním okolí najdete nepřeberné možnosti lyžování, běžkařských tras, turistických stezek v Hrubém Jeseníku.

U zrodu obce Karlova Studánka, která je zhruba 200 stará, stálo lázeňství. Díky své ideální poloze uprostřed jesenických hor jsou tyto lázně známé svým jedinečným horským klimatem a výbornou minerální vodou, jejíž léčebné účinky jsou opředeny mnohými legendami. Dřevěný pitný pavilon byl postaven v roce 1862 a společně se Slezským domem to jsou nejvýraznější dominanty Karlovy Studánky. Ve volně přístupném pavilonu se můžeme napít vody z Vilémova pramene. Voda charakteristické chuti má stálou teplotu 8, 2 stupňů.

Lázeňské budovy v obci jsou ve slohu empíru a vznikly v 19. století. Mezi nejznámější patří hotel Slezský dům, dále např. Pitný pavilon či budova bazénu. Stylová je vilka Vlasta. Empirový je i Kostel P. Marie – uzdravení nemocných. Pochází z roku 1840 a jeho interiér byl zařízen převážné díly slavného slezského sochaře Bernharda Kutzera.

Přímo v Karlové Studánce jsou k dispozici celoročně lázeňské relaxační a léčebné procedury.

Sportovci ocení v zimě místní sjezdovky, kde primo od domu odjíždí ski-bus na Praděd, Ovčárnu, Karlov pod Pradědem a Malou Morávku. Rodiny s menšími dětmi si skvěle zajezdi primo v Karlove Studánce na sjezdovce Pradědova Aréna.

V obci funguje základní infrastruktura s obchodem (potraviny) a poštou. Své služby nabízí kromě lázeňského podniku také několik místních restauraci a vyhlášená cukrárna.

Přímo u apartmánů Hubertus je vodopád. Byl vybudovaný v 19. stol. , má výšku dvacet metrů. Vznikl odkloněním toku řeky Bílé Opavy do otevřeného koryta dlouhého 850 metrů. Je napájen vodou ze svahů a drobných pramenů. Vede odtud nejkrásnější turistická trasa pravou jesenickou divočinou po schodech, žebřících a můstcích údolím Bílé Opavy. Stezka končí pod Ovčárnou, odkud je to přes horskou chatu Barborka již jen kousek na Praděd. Pokud dáváte přednost opuštěnějším místům, můžete zamířit třeba k Rolandovu kameni, skalnímu útvaru s krásnou vyhlídkou na okolní panorama Jeseníků. V zimě je nejlepší nasadit běžky a vyrazit po některé ze zdejších udržovaných stop anebo zamířit do ski areálu.

Rezervovat ubytování v HUBERTUS KARLOVA STUDÁNKA

Nejbližší ubytování v Karlově Studánce a okolí

Ubytování Karlova Studánka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah