UBYTOVÁNÍ POD TRNKAMI - Hutisko-Solanec

Více o chalupě

Popis ubytování

Nově postavený rodinný domek se zahradou v klidné obci Hutisko - Solanec, která se nachází v oblasti s krásnou přírodou a mnoha možnostmi na výlety i sport. Buďte první, kdo se v domečku ubytuje, ještě voní novotu a dřevem.

Dům je obklopený zahradou se stromy a keři, z terasy je výhled na valašské kopečky. V téměř celé přední části domu je zastřešená terasa, na kterou je přístup z obou ložnic i obývacího pokoje. Na terase jsou křesla a stolečky.

Plně vybavená kuchyň je součástí obývacího pokoje s jídelnou, v místnosti je také plovoucí okno se sedátkem a uklidňujícím výhledem do sadu a zeleně. Máme také krb, ve kterém vám v zimě rádi zatopíme. Na zahradě je k dispozici gril na dřevěné uhlí.

Vybavení chalupy

Součástí domu je plně vybavená kuchyně se spotřebiči jako je sporák, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička a kávovar. K dispozici také hrnce, talíře, skleničky na víno, hrnky, cedník, škrabka, nože a pod.

V domě jsou dvě televize, jedna v obývacím pokoji a druhá v jedné z ložnic.

K dispozici máte také knížky a časopisy.

UBYTOVÁNÍ POD TRNKAMI ubytování v chalupě

Ložnice a pokoje:

K dispozici je novostavba se dvěma oddělenými ložnicemi, v první z nich je manželské dvojlůžko, ve druhé dvě oddělená jednolůžka. Je možné rozložit postel ve druhé ložnici a vytvořit tak přistýlku. Maximální kapacita je 5 osob. Na vyžádání máme k dispozici dětskou postýlku a stoličku.

Sociální zařízení:
Dům je vybaven dvěma koupelnami, jedna má sprchový kout a druhá vanu.

Vytápění:
V celém objektu je zavedeno podlahové topení, v zimě vám zatopíme v krbu, který je součástí obývacího pokoje.

Doprava, parkování:
K objektu lze dojet autem, je pro vás vyhrazeno parkovací místo pro jedno auto.

Okolí chalupy a Hutisko-Solanec

V okolí lze provádět spoustu aktivit. Hutisko - Solanec, kde se náš dům nachází, leží mezi Velkými Karlovicemi a Rožnovem pod Radhoštěm.

Hutisko je obec s krásnou přírodou, nachází se zde přírodní památka Poskla s výhledy na horu Radhošť. V naší obci je také umístěn jedinečný památník, který byl vystavěn za první republiky na počest Charlotty Garrigue Masarykové. Dále je zde lavička nadace Olgy Havlové, která se nachází na kopci pod kostelem a je z ní pěkný výhled na okolní kopce a celou obec. Kousek od našeho domu, asi 200m, se také nachází koupaliště, včetně brouzdaliště pro děti, dětského hřiště, venkovní posilovny a hřiště s umělým povrchem pro různé sporty.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ POD TRNKAMI - Hutisko-Solanec

Nejbližší ubytování v Hutisku-Solanci a okolí

Ubytování Hutisko-Solanec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah