RELAX KYČERA - Prostřední Bečva

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Relax Kyčera se nachází na jižním svahu Beskyd, na pravém břehu horního toku řeky Bečva. Nabízíme zákazníkům ubytování v 8 nově zrekonstruovaných srubech. Každý srub má velkou předsíň na kola nebo lyže, sociální zařízení, kuchyňku a 2 pokoje. V kuchyňce je základní vybavení pro 8 osob, lůžkoviny, včetně povlečení. Momentální kapacita je 64 lůžek.

Je zde také velký sál pro pořádání akcí-seminářů, schůzek, rodinných oslav, svateb, přátelských setkání, večírkůPokoje hotelu a wellness jsou momentálně v rekonstrukci.

RELAX KYČERA ubytování v hotelu

V každém srubu jsou 2 pokoje. Jeden 3 lůžkový, druhý 4 lůžkový. Jedna postel se nachází v přízemí. Pokoje ve srubech jsou vybaveny samostatnými lůžky š. 90cm, lůžkovinami, policemi, skříní.

Recepce

Dle telefoní dohody.

Gastronomie

Stravování je možné v naší stylové restauraci, s domácí kuchyní, která se nachází v hotelu.

Okolí hotelu a Prostřední Bečva

V okolí našeho areálu se nachází řada zimních středisek s lyžařskými vleky a běžkařských tratí.

300m od nás vede cyklostezka vedoucí z Horní Bečvy do Valašského Meziříčí. Je zde mnoho turisticky značených tras, houbařská oblast.

V Rožnově pod Radhoštěm, který je 5 km od nás se nachází tenisové kurty, tenisová hala, golfové hřiště, lanová dráha, koupaliště se 3 plaveckými bazény a tobogánem.

Valašský region je znám bohatou historií. Taktéž v Rožnově se nachází Valašské muzeum v přírodě s unikátními památkami lidových zvyků a tradic. Nad námi se rozkládá majestátná hora Radhošť se sochou Radegasta a kaplíčkou Cyrila a Metoděje. Hrady Štramberk a Hukvaldy, muzeum ve Velkých Karlovicích, rozhledna Súkeická a mnoho dalších pamětihodností.

Rezervovat ubytování v RELAX KYČERA - Prostřední Bečva

Nejbližší ubytování v Prostřední Bečvě a okolí

Ubytování Prostřední Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah