SILVERSTONE LIVING - Semily

Více o hotelu

Popis ubytování

Privátní luxusní rezort, který propojuje rodinnou farmu a wellness spa s atraktivní horskou přírodou. Místo, které si každý zamiluje pro jedinečné kouzlo a energii. Nabízí však mnohem víc než jen ubytování ve stylových roubenkách s kouzelným výhledem na vrcholky Krkonoš a louky s koňmi a skotem - nevšední zážitky, výjimečnou atmosféru, ale především naprosté soukromí a klid. SILVERSTONE ale není jen místo, je to příběh o splněném snu. A naším cílem je splnit sny také Vám.
Wellness
Hosté mohou využít několik druhů intenzivních relaxačních, regeneračních a detoxikačních programů. Dále máme v nabídce unikátní vlastní produkty mineralizovaných a bylinných léčivých koupelí, které jsme si nechali vytvořit podle originálních receptur. Rádi Vám připravíme na míru ten nejvhodnější relaxační program doplněný o kombinaci reflexních, regeneračních a velmi oblíbených aroma masáží.
Nabídka wellness
Finská sauna s vnitřním ochlazovacím bazénkem 2×2,5 m s mineralizovanou vodou (70 stupňů)
Venkovní ochlazování
Otužování
Venkovní krytý Whirlpool pro 6 osob se 64 masážními tryskami, 38-40 stupňů
Venkovní vyhřívaný sud se slanou vodou (38-40 stupňů)
Minerální a bylinkové relaxační a regenerační koupele v dřevěných vanách
Speciální detoxikační koupele v dřevěných vanách
Meditační solná místnost se solným vodopádem
Nabídka procedur
Švédská masáž (30 nebo 60 minut)
Antistresová relaxační masáž (30 nebo 60 minut)
Hloubková masáž zad a šíje
Havajská masáž LomiLomi / Lávovými kameny
Luxusní aroma masáž
SILVERSTONE Regenerační masáž obličeje a dekolt
Masáž chodidel a nohou
Detoxikační minerální koupele
Prohřívací rašelinový zábal

SILVERSTONE LIVING ubytování v hotelu

Naši hosté mohou využívat veškeré zázemí, kterým areál disponuje. K dispozici je např. vnitřní a venkovní wellness s koupacími vanami a vyhřívanou dřevěnou kádí, finská sauna, aroma sauna, krytý whirpool. Je zde také kryté centrální griloviště a venkovní bar s posezením, degustační sklípek, vinárna, několik ohnišť a venkovních grilů, krytý odpočinkový koutek s ležením, prostorný altán a mnoho dalšího připravujeme.

Okolí hotelu a Semily

Hosté si mohou při procházce po okolí prohlédnout pasoucí se stáda westernových koní, které úspěšně chováme už více než dvanáct let. Pokud jste již zkušenějším jezdcem, je možné si zapůjčit na vyjížďku některého z našich provozních koní nebo si pro začátek jízdu na koni vyzkoušet v kryté jezdecké hale pod vedením našeho trenéra.

Chováme také atraktivní dlouhorohý americký skot (Texas Longhorns), díky kterému máme vlastní produkci kvalitního bio masa.

Rezervovat ubytování v SILVERSTONE LIVING - Semily

Nejbližší ubytování v Semilech a okolí

Ubytování Semily

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah