APARTMÁNY JOSEFÁČ - Josefův Důl

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány Josefáč nabízí ubytování se saunou přímo v srdci Jizerských hor.

Kromě nově vybudovaného ubytování ve 3 apartmánech s kapacitou 4-7 osob (celková kapacita penzionu max 15 osob) je možné zdarma využívat vlastní finskou saunu, lyžárnu se sušákem obuvi a kolárnu. Během vašeho saunování děti rády využijí herničku, která je v blízkosti odpočívárny, přitom oddělená pro nerušený klid.
Parkování přímo na pozemku vedle penzionu zdarma. Příjezd je celoročně bezproblémový přímo k domu.

APARTMÁNY JOSEFÁČ ubytování v apartmánu

​Dolní Maxov je mezonetový apartmán o ploše 40m2 s obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem a jídelnou. Obývací pokoj je vybaven manželskou postelí. Po dřevěných schodech se dostanete do samostatné ložnice s oddělenými lůžky na půdě. Součástí apartmánu je samostatná koupelna se sprchovým koutem a balkon s výhledem na řeku a vzdáleně na Tanvaldský Špičák. Apartmán je vhodný pro rodiny s dětmi, případně dva páry.
Antonínov je mezonetový apartmán o ploše 40m2 s obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem a jídelnou. Obývací pokoj je vybaven manželskou postelí. Po dřevěných schodech se dostanete do samostatné ložnice s oddělenými lůžky na půdě. Součástí apartmánu je samostatná koupelna se sprchovým koutem. Apartmán je vhodný pro rodiny s dětmi, případně dva páry.
Apartmán Josefův Důl je největším apartmánem z celého penzionu. Je vhodný pro větší rodiny s dětmi nebo skupinu maximálně 7 osob. Apartmán má plochu 80m2 a zahrnuje dvě ložnice a velký obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyňským koutem, jídelnou. Součástí apartmánu je samostaná koupelna se sprchovým koutem i vanou. K dispozici jsou krbová kamna vytvářející příjemnou atmosféru zejména v zimních měsících.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY JOSEFÁČ - Josefův Důl

Nejbližší ubytování v Josefově Dole a okolí

Ubytování Josefův Důl


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah