VILA JOSEFINA - Josefův Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Vila leží v srdci Jizerských hor, v přírodní rezervaci. Nabízí klidné ubytování v pěti pěkných slunných apartmánech, které jsou zařízené pro Vaše naprosté pohodlí. Velmi snadná dosažitelnost autem (z Prahy 112 km, cca 90 min cesty) nebo vlakem (139 min s přestupem).

V každém apartmánu je k dispozici vlastní kuchyň s vybavením (lednice, dvouvařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí...), sprcha a oddělené WC na pokoji, jídelní kout, TV a můžete si zapůjčit mapu nebo sáňky. K dispozici je zahrada s trampolínou a dětským bazénkem. V suterénu využijete společenskou místnost s krbovými kamny, velkou kuchyní, myčkou, pračkou. Herna s fotbálkem, knihovnou, šipky, stolní hry. Místnost pro kola a lyže.

VILA JOSEFINA ubytování ve vile

Ve vile je celkem pět apartmánů, dva ve zvýšeném přízemí a tři v podkroví. Každý pokoj je samostatný s kuchyňkou a koupelnou. K dispozici je zahrada s grilem, trampolínou a bazénkem. Dále je možné využít suterén, kde je herna (fotbálek, šipky, kulečník, společenské hry), velká společná kuchyň se sporákem, troubou, myčkou i pračkou. Vedle kuchyně je společenská místnost s TV a krbovými kamny.

Okolí vily a Josefův Důl

Přímo v Josefově Dole, nebo nejbližším okolí se můžete věnovat sjezdovému, nebo běžeckému lyžování, cyklistice, turistice, plavání, kolečkovým bruslím, běhu a dalšímu...

Rezervovat ubytování v VILA JOSEFINA - Josefův Důl

Nejbližší ubytování v Josefově Dole a okolí

Ubytování Josefův Důl


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah