POHODOVÉ APARTMÁNY - Chřibská

Více o apartmánu

Popis ubytování

Vítejte na stránkách Penzionu POHODA. Penzion se nachází v malém městečku Chřibská, která leží na území Chráněné krajinné oblasti Lužické hory a zčásti, svým západním okrajem, na územích Chráněné krajinné oblasti Labské pískovce a Národního parku České Švýcarsko.


V objektu jsou k dispozici tři zařízené apartmány, v každém se mohou ubytovat 4 osoby a další 2 na přistýlce. Apartmány tvoří obytná místnost vybaveným kuchyňským koutem (lednička, elektrický sporák, mikrovlná trouba), ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. Zahrada Pohodových apartmánů nabízí možnost příjemného odpočinku dospělým i zábavu dětem. Najdete tu venkovní posezení a příjemné chvíle si můžete zpestřit grilováním. Na děti čeká pískoviště. Pro pohodlí nejmenších dětí lze na místě zapůjčit dětskou postýlku.

POHODOVÉ APARTMÁNY ubytování v apartmánu

V objektu jsou k dispozici tři zařízené apartmány, v každém se mohou ubytovat 4 osoby a další 2 na přistýlce. Apartmány tvoří obytná místnost vybaveným kuchyňským koutem (lednička, elektrický sporák, mikrovlná trouba), ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Rezervovat ubytování v POHODOVÉ APARTMÁNY - Chřibská

Nejbližší ubytování v Chřibské a okolí

Ubytování Chřibská

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah