CHALUPA POD ŽELEZNÝM VRCHEM - Chřibská

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa pod Železným vrchem se nachází na velmi klidném místě pod lesem ve vesničce Krásné Pole nedaleko obce Chřibská, ležící na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. Půvabná, zdravá, zalesněná krajina a výrazné dominantní hory jsou turisticky velmi přitažlivé. Chalupa je ideální nejen pro rodinnou dovolenou s dětmi, ale i pro víkendové cykloturistické výlety do okolí s možností večerní relaxace u táboráku. Je zde také možné pořádat nejrůznější rodinné oslavy.

Hostům slouží k rekreaci polovina typické chalupy z 18. století, nově po rekonstrukci. Společenská místnost s barem, kuchyňka. ¨

V letních měsících můžete využít venkovní terasu, bazén, ohniště, volejbalové hřiště, houpačku, dětské hřiště, zahradní chatka, sportovní náčiní.

Parkování: před objektem - uzamykatelné parkoviště.

CHALUPA POD ŽELEZNÝM VRCHEM ubytování v chalupě

K dispozici jsou 3 pokoje pro 3, 4 a 5 osob - celkem tedy pro 12 osob - s vlastním sociálním zařízením.

Okolí chalupy a Chřibská

V okolí lze obdivovat zajímavosti kolem Pravčické brány, nejmohutnějšího skalního mostu v Evropě, romantickou atmosféru soutěsek na říčce Kamenici, několik rozhleden, bývalé větrné mlýny, skalní a výklenkové kaple, Můžete se vyšplhat na tři úchvatné skalní vyhlídky v Jetřikovických skalách. Odkryjte záhady šesti skalních hrádků.

Na výlet o století zpět se lze vydat historickým vláčkem.

V zimě jsou zde v provozu lyžařské vleky a běžecké tratě ve sportovním areálu v Jiřetíně pod Jedlovou (5km) a Horní Podluží (4km), kde se nachází uměle zasněžovaná sjezdovka.

Rezervovat ubytování v CHALUPA POD ŽELEZNÝM VRCHEM - Chřibská

Nejbližší ubytování v Chřibské a okolí

Ubytování Chřibská

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah