CHATA K PRONÁJMU - PLEŠIVEC - Dubá

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata se nachází uprostřed lesa, téměř na samotě, v sousedství pod námi je pouze jedna chata. Poloha chaty zajišťuje absolutní klid. Chata není oplocena, na pozemku se nachází zastřešené venkovní sezení s malou letní kuchyní a s venkovním ohništěm.

Chata je dostupná autem, na pozemek se vejdou cca 3 vozy. Příjezdová cesta je zpevněná újezdová lesní cesta. Nebojte se jí! Vypadá trochu strašidelně, ale je průjezdná i běžným osobním autem. Okolo chaty jsou pískovcové skály a krásný smíšený les. Ráj pro houbaře, cyklisty a pěší turistiku. Je možné využít koupaliště cca 2,5 km vzdálené od chaty. Chata se vytápí pouze krbovými kamny na dřevo. Ke skladováni potravin je kromě lednice k dispozici sklípek. K uskladnění kol je k dispozici uzamykatelný sklep. Informace pro RYBÁŘE - na Černém rybníku v Nedamově je povoleno celodenní chytání. Domácí mazlíček může s Vámi. Máchovo jezero je vzdálené 12 km. CHATA JE DOBRÁ PRO NÁVŠTĚVNÍKY, KTERÝM NEVADÍ TĚSNÝ KONTAKT S PŘÍRODOU. DÍKY JEJÍMU UMÍSTĚNÍ V LESE SE STÁVÁ, ŽE JÍ NAVŠTÍVÍ I JEHO OBYVATELÉ. NEJČASTĚJI JE TO PLCH VELKÝ ČI MYŠKA. Plchové se občas rádi (zejména v noci) probíhají po střeše či v mezistřeší. V záři se již ale ukládají ke spánku.

CHATA K PRONÁJMU - PLEŠIVEC ubytování v chatě

​Chata k pronájmu poskytuje ubytování pro 6 osob ve 2 ložnicích. 2 ložnice v podkroví, obytná kuchyň s rozkládací pohovkou. JE TŘEBA SI SEBOU VZÍT VLASTNÍ LOŽNÍ PRÁDLO NA JEDNU DVOUPOSTEL A 4 X JEDNOPOSTEL.

Rezervovat ubytování v CHATA K PRONÁJMU - PLEŠIVEC - Dubá

Nejbližší ubytování v Dubé a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah