HOTEL PORT - Doksy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel****PORT Máchovo jezero se nachází na břehu Máchova jezera v romantickém prostředí nedaleko hradu Bezděz.

Cena za 3. a 4. osobu na přistýlce bude upřesněna (dle věku)
Kdo by nechtěl alespoň chvíli bydlet u jezera. Navíc v krásném čtyřhvězdičkovém hotelu, který po dostavbě a rekonstrukci nabízí 62 nově vybudovaných a plně zařízených pokojů v standardu 4*. Další vybavení a služby: hotelová restarauce s terasou s krásným výhledem na Máchovo jezero; vnitřní a venkovní bazén; sportcentrum s fitness, whirlpool, parní kabinou, saunou a masážemi; bowling; víceúčelový sál s kapacitou 120 osob; salónky a další zázemí pro pořádání velkých i malých akcí. Vlastní hotelová pláž, hřiště na míčové sporty, minigolf, tenisové kurty; půjčovna kol, lodiček, šlapadel, katamaránů, . . a mnoho dalšího. V zimě, za příznivých podmínek můžete vyzkoušet bruslení na zamrzlém jezeře či si u nás můžete zapůjčit běžecké lyže nebo brusle.
Hotel Port je svým zázemím a polohou ideálním místem jak pro individuální pobyty, pobyty rodin s dětmi, tak pro organizování společenských akcí - kongresové a firemní akce, semináře, výjezdní porady, workshopy, meetingy, rodinné oslavy, svatby. . atd.

HOTEL PORT ubytování v hotelu

Složení pokojů: jednolůžkové, dvoulůžkové, s možností až dvou přistýlek. Každý pokoj je vybaven vlastní sprchou, WC, TV se SAT příjmem a telefonem. Z většiny pokojů je krásný výhled na jezero nebo do zahrady, většina pokojů ma vlastní balkon.

Recepce

Recepce je v letních měsících nonstop, v mimosezóně od 6:00 do 24:00 hod.

Gastronomie

Restaurace a terasa Hotelu PORT s romantickým výhledem na Máchovo jezero nabízí výběr z české, mezinárodní a rybí kuchyně. Široký sortiment moravských i světových vín, nealkoholických, alkoholických a míchaných nápojů. Snídaně i večeře pro hotelové hosty probíhají formou bufetu.

Okolí hotelu a Doksy

V okolí hotelu je možné navštívit hrady a zámky (Bezděz, Houska, Zákupy, Lemberk, Sloup v Čechách, . .), využít velké množství cyklotras a turistických tras. Možno využít místních služeb jako jsou: víkendové a týdenní pobyty s koňmi, na kolech i pěšky, lovy divoké zvěře, houbaření, rybaření, vodní sporty, vodácké sporty na řece Ploučnici, v zimně možnost bruslení na zamrzlém Máchově jezeře, degustace vín, řidičské dovednosti na autodromu Sosnová, ostrá střelba na střelnici, paintball, lezecký park (Jungle creek),

Rezervovat ubytování v HOTEL PORT - Doksy

Nejbližší ubytování v Doksech a okolí

Ubytování Doksy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah