APARTMÁN BOROVANY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Borovanské baroko nabízí moderní ubytování v Jižních Čechách, cca 15 km od Českých Budějovic.

Borovanské baroko nabízí moderní ubytování pro až 8 osob v Jižních Čechách, cca 15 km od Českých Budějovic.
Chalupa se nachází na okraji městského centra Borovan. Objekt s uzavřeným dvorem poskytuje ubytovaným soukromí a přitom veskeré služby (obchody, večerka, infocentrum, wellnes, přírodní koupaliště, krytý bazén, půjčovna elektrokol... . .) je ve vzdálenosti možné chůze.
Možné ubytování až 8 dospělích osob, k dispozici dětská postýlka a přistýlka. Bezproblémové parkováni přímo před chalupou.
Chalupa ze 16. století, která je po celkové rekonstrukci, plně vybavena, tak, aby návštěvník nemusel vozit nic sebou. Tzn. vybavená kuchyně elektrospotřebiči, prostředky na mytí, uklid, pracka se sušičkou, žehlicka, fén, lednice, mikrovlnná trouba, toustovač, rychlovarná konvice, v celém objektu wifi připojení, moderníma smart TV.
V kryté pergole s malou venkovní kuchyńkou můžete posedět, v mikrovlnné troubě ohřát jídlo, na plynovém grilu připravit své oblíbené pochutiny.

APARTMÁN BOROVANY ubytování v apartmánu

​Celý objektChalupa ze 16. století, která je po celkové rekonstrukci, plně vybavena, tak, aby návštěvník nemusel vozit nic sebou. Tzn. vybavená kuchyně elektrospotřebiči, prostředky na mytí, uklid, pracka se sušičkou, žehlicka, fén, lednice, mikrovlnná trouba, toustovač, rychlovarná konvice, v celém objektu wifi připojení, moderníma smart TV.
Apartmán pro 2 osobyApartmán na chalupě ze 16. století v centru Borovan po celkové rekonstrukci, uzavřeným dvorkem, prostorná pergola s venkovní vybavenou kuchyní vč. plynového grilu. Ubytování pro 2 osoby s manželskou postelí, vybaveným kuchyňským koutem (lednice s mrazícím boxem, mikrovlnná trouba, toustovač, varná konvice, sklokeramická deska), Smart LED TV, jídelní stůl a židle, koupelna se sprchovým koutem, WC, žebřík na ručníky, vysoušeč vlasů, ručníky. V celém areálu wifi a možnost využití trezoru na případné cennosti ZDARMA.

Gastronomie

Kuchyň apartmánu disponuje lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, elektrickým grilem a varnou deskou.

Okolí apartmánu a Borovany

Apartmán se nachází ve městě Borovany, cca 15 km od Českých Budějovic. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost. Okolní příroda následně vybízí k turistice.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN BOROVANY

Nejbližší ubytování v Borovanech a okolí

Ubytování Borovany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah