SAFARI RESORT HLUBOKÁ U BOROVAN - Borovany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Ubytování v kompletně zařízených apartmánech a pokojích, louky a háje se zvířaty, poznávání přírody, venkovní aktivity i prostor k odpočinku a relaxaci.

Ubytování v kompletně zařízených apartmánech, areál o celkové rozloze 637 818 m2, louky a háje se zvířaty, poznávání přírody, aktivity i prostor k odpočinku. Ideální místo pro dovolenou v přírodě Jižních Čech. Užijte si se svou drahou polovičkou romantický víkend, naplánujte si letní dovolenou s celou rodinou či do Safari resortu přijeďte s partou přátel. Krásně si zde odpočinete a načerpáte novou energii. Přímo v resortu můžete vyrazit na safari vyjížďku, užít si cyklistiku i pěší turistiku. Máme pro vás připravenou naučnou stezku s poznáváním zvířat a vyjížďky na koních. Nechybí zde ani venkovní ohniště s kruhovým posezením pro táborák, opékání buřtů a hraní na kytaru. V areálu jsou 2 přírodní rybníky, jeden chovný určený pro rybolov a druhý pro koupání bez chlóru a chemie.

SAFARI RESORT HLUBOKÁ U BOROVAN ubytování v aparthotelu

V budově Chateau na Vás čekají kompletně zařízené apartmány v zámeckém stylu s ručně vyřezávaným nábytkem. Dvou- a čtyř- lůžkové apartmány o rozloze od 26,98 m2 do 71,76 m2. Každý apartmán má vlastní koupelnu, obývací pokoj, vybavenou kuchyňku, ložnici, klimatizaci, trezor, SMART LED TV a WiFi zdarma. Kuchyňka je vybavena nádobím, sklokeramickou deskou, mikrovlnou troubou, lednicí s mrazákem, rychlovarnou konvicí. V koupelně jsou připraveny ručníky, kosmetika a vysoušeč vlasů. Můžete si vybrat z více variant podle vašich potřeb. Některé apartmány mají vlastní dřevěnou terasu s krásným výhledem na rybník a okolní přírodu. Jiné mají manželskou postel s nebesy v zámecké věžičce. Téměř všechny mají vanu. V budově Bison Lodge se nachází dvou- a čtyř- lůžkové pokoje, které byly v roce 2019 zcela nově vybudovány a jejich styl koresponduje s přírodou, která se nachází okolo Vás. Pohodlné dvoulůžkové postele, pohovka, úložné prostory, vlastní koupelna se sprchovým koutem a mnoho dalšího. Z každého pokoje se dá vyjít na terasu nebo přímo do prostoru Safari Resortu.

Recepce

dle dohody

Rezervovat ubytování v SAFARI RESORT HLUBOKÁ U BOROVAN - Borovany

Nejbližší ubytování v Borovanech a okolí

Ubytování Borovany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah