CHALUPA V MEDVĚDÍ ROKLI - Staré Město

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa v Medvědí Rokli je rodinné ubytování v krásné chalupě u Vrbenského potoku v Rychlebských horách.

Ideální ubytování pro dvě rodiny s dětmi, které zde budou mít každý své soukromí. Sauna, krb, koupací sud, posezení s grilem a ohniště, udírna, trampolína, pískoviště jsou součástí vybavení. Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 12 osob ve 4 ložnicích.
Vstup do budovy je přes zádveří, které slouží na uložení lyží a má vysoušeč lyžařských bot. Následně vejdete do předsíně, která slouží k uložení bot a bund. V přízemí se nachází společenská místnost s posezením a jídelním koutem. Hostům je k dispozici také vybavená kuchyň s lednicí, sporákem a troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, myčkou. Kuchyně a jídelní část je propojena. V knihovničce naleznete hračky pro děti, knížky, společenské hry. Ve společenské místnosti se nachází televize, programy přes satelit Sky Link. WI - FI připojení k dispozici. Ze společenské místnosti je vstup to sauny cca pro 5 lidí a sprchový kout. V přízemí jsou dva pokoje, pokoj. 1 (2 osoby, velké letiště/dvojlůžko, umyvadlo) ; pokoj. 2 (2 osoby, velké letiště/dvojlůžko a rozkládací pohovka, umyvadlo). V prvním patře je pokoj. 3 (2 osoby, velké letiště/ dvojlůžko, dětská postýlka do 6 let a umyvadlo) ; pokoj. 4 (4 osoby, dvě velká letiště/dvojlůžka).
Koupelna se nachází v přízemí chalupy a má umyvadlo, vanu a sprchový kout. Dále jsou zde dvě oddělené toalety, panská toaleta má i pisoár. Druhá sprcha se nachází v saunové části. Každá ložnice má umyvadlo s tekoucí vodou.
Krb umístěný na pokoji číslo 2, druhý krb v hlavní místnosti, plynové topení pro celou chalupu.
Parkování u objektu, až čtyři auta.

Rezervovat ubytování v CHALUPA V MEDVĚDÍ ROKLI - Staré Město

Nejbližší ubytování v Starém Městě a okolí

Ubytování Staré Město

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah