WELLNESS HOTEL KOLŠTEJN - Branná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Relax centrum Kolštejn v Branné (Jeseníky) je dokonalým místem pro pohodové chvíle odpočinku, relaxace, vyžití a zábavy, to vše pod jednou střechou! Kombinace pohádkového prostředí Ramzovského sedla, komfortních služeb našeho WELLNESS hotelu*** Superior a luxusního Wellness centra Vám poskytuje dokonalé zázemí pro nezapomenutelné chvíle pohody. Navštivte náš Vitální svět a vychutnejte si nejpůsobivější WELLNESS v České republice!

Relax centrum Kolštejn a jeho relax centrum s restaurací jsou vysoce komfortním zázemím v samotném srdci historické horské obce Branná v Jeseníkách. Hotel od července roku 2009 poskytuje ubytování kategorie hotel*** superior s luxusními wellness službami (viz popis nabízených služeb níže). V prostorách Relax centrum Kolštejn je k dispozici 25 komfortních 1-4 lůžkových pokojů o kapacitě 65 lůžek. Samozřejmostí každého pokoje je vlastní sociální zařízení, přípojení k internetové síti, rádio, LCD TV, hotelový telefon. Na všech pokojích naleznete i vybavený minibar. V závislosti na podlaží (přízemí, 1. patro, 2 patro, podkroví) můžete vybírat mezi různými typy ubytování. Vzdálenost tohoto kouzelného místa od větších měst nepřesahuje díky dobré infrastruktuře 3 hodiny jízdy autem (Brno 2 hodiny, Olomouc 1, 5 hodiny, Ostrava 1, 5 hodiny, Praha 3 hodiny).

WELLNESS HOTEL KOLŠTEJN ubytování v hotelu

V prostorách Relax centrum Kolštejn je k dispozici 25 komfortních 1-4 lůžkových pokojů o kapacitě 65 lůžek. Samozřejmostí každého pokoje je vlastní sociální zařízení, přípojení k internetové síti, rádio, LCD TV, hotelový telefon. Na všech pokojích naleznete i vybavený minibar. V závislosti na podlaží (přízemí, 1. patro, 2 patro, podkroví) můžete vybírat mezi různými typy ubytování.

Cena na osobu vždy zahrnuje: ubytování*** superior s polopenzí (bufetové snídaně, tříchodová servírovaná večeře), vstup do wellness zařízení (dle provozní doby a kapacitních možností, dle pravidla počet nocí = počet vstupů), vstup do hotelového bazénu (dle provozní doby a kapacit bazénu), vlastní sociální zařízení s koupelnou a WC, LCD TV, wi-fi internetové připojení, hotelový telefon, parkování při hotelu, zapůjčení županu a saunového setu, poplatky obci.

Gastronomie

Současná podoba restaurace se hrdě hlásí k dobám středověku, jež jsou díky hradu Kolštejn, bohaté historii obce a překrásnému a nově zrekonstruovanému středověkému salonku cítit také v naší restauraci.
Pod klenutými klenbami středověkého salonku a malbamistředověké tematiky, u stylového krbu a v interiéru zdobenému pravými bojovými nástroji ze 14. století, si můžete vychutnávat jídla tradiční kuchyně, místní speciality či kvalitní vína a nasátuklidňující atmosféru vzácných chvil.
Nad naší kuchyní si můžete pochutnávat v kompletně nekuřáckém prostředí, v létě Vás obsloužíme na předzahrádce. V zimě naopak oceníte hřejivé teplo krbu v restauraci. Pro uzavřenou společnost nabízíme soukromí ve středověkém salonku v oddělené části restaurace.

Okolí hotelu a Branná

Wellness hotel Kolštejn*** v Branné leží v samotném srdci Jeseníků. Branná je Bránou do Jeseníků a díky nabízeným službám našeho komplexu také dokonalým místem pro pohodové chvíle odpočinku, relaxace, vyžití a zábavy. Komplex se nachází v historickém jádru obce, kolem něhož nalezneme do 200 metrů od hotelu renesanční radnici, klasicistní faru, dominantní barokní kostel Sv. Michala, hrad a zámek Kolštejn či přírodní lanové centrum vkusně implementované do krajinného rázu nejbližšího okolí.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL KOLŠTEJN - Branná

Nejbližší ubytování v Branné a okolí

Ubytování Branná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah