CYKLOUBYTOVÁNÍ U RAŠKŮ - Dolní Dunajovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování ideální protýdenní pobyty i prodloužené víkendy s nadstandartním zázemím pro vaše kola, vhodné nejen pro cyklisty. Najdete nás na adrese Hlavní 100 v DolníchDunajovicích. Pro maximální komfort cyklistů disponujeme krytým uzamčenýmstáním pro kola, uvnitř zabezpečeného dvora s kamerovým dohledem a možnostínabíjení elektrokol. Najdete u nás klidné, bezpečné a pohodové zázemí s rodinnou atmosférou.

Ubytování ideální pro týdenní pobyty i prodloužené víkendy s nadstandartním zázemím pro vaše kola, vhodné nejen procyklisty. Najdete nás na adrese Hlavní 100 v Dolních Dunajovicích. Pro maximální komfort cyklistů disponujeme krytým uzamčeným stáním pro kola, uvnitř zabezpečeného dvora s kamerovým dohledem a možností nabíjení elektrokol - v rámci vašeho pobytu zcela zdarma.

Doprava, parkování: Parkování možné v uzamčeném dvoře našeho penzionu, rezervace se provádí na místě dle aktuální obsazenosti při vašem příjezdu. Zastávka MHD se nachází naproti přes ulici.

Stravování: Pizzerie Lucciano je hned vedle našeho penzionu, další restaurace Praha, která nabízítaké teplé snídaně je ve vzdálenosti do 200 m. Pár kroků od našeho penzionu najdete také pekárnu a obchod s potravinami, kde pořídíte vše potřebné.

Vybavení penzionu: Kryté, uzamčené stání pro kola uvnitř zabezpečeného dvora s kamerovým dohledema nabíjení elektrokol, vše v rámci vašeho pobytu zdarma. Za poplatek máte možnost vypůjčit si přímo v našem areálu kola a koloběžky a podniknout výlet do okolí. Nově jsme v našem penzionu otevřeli útulný degustační sklípek, kde si můžete po domluvě posedět a ochutnat skvělá vína místních vinařů a další pochutiny.

Výlety, atrakce, zábava: Cykloturistikaa procházky (1200 km v našem blízkém okolí). Krásné dětské hřiště obklopené zelení najdete hned pár kroků od našeho penzionu. V okolí najdete spoustu památek a krásných míst vhodných na výlety.

Se vším vám rádi pomůžeme a poradíme. Neváhejte se na nás obrátit.

CYKLOUBYTOVÁNÍ U RAŠKŮ ubytování v pensionu

Dvoulůžkový Pokoj COMFORTPokoj s vlastním sociálním zařízením, vhodný pro páry. Třílůžkový Pokoj COMFORTPokoje s vlastním sociálním zařízením, vhodné pro menší skupinky. Čtyřlůžkový Pokoj COMFORTPokoje s vlastním sociálním zařízením, vhodné pro rodiny s dětmi. Apartmán SUPERIORTyto luxusní apartmány nabízejí tři klimatizované ložnice, plně vybavenou kuchyni, TV a nádherný výhled do okolí. Jsou vhodné také pro náročnější klienty.

Rezervovat ubytování v CYKLOUBYTOVÁNÍ U RAŠKŮ - Dolní Dunajovice

Nejbližší ubytování v Dolních Dunajovicích a okolí

Ubytování Dolní Dunajovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah