PENZION KRATOCHVÍL - Dolní Dunajovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kratochvíl nabízí ubytovaní na jižní Moravě ve vinařské obci Dolní Dunajovice s vyhlídkou na Pálavské vrchy, jen pár kilometrů od rakouských hranic v blízkosti města Mikulov.

Najdete zde klidné ubytovaní v jedenácti klimatizovaných 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. K dispozici je vybavená společná kuchyně a parkovaní v objektu.

K dispozici vám bude například herna s billiardem, venkovní terasa s grilem, bazén nebo vinný sklep vybízející k příjemnému posezení. Pro klidnější chvíle využijete na klimatizovaném pokoji TV a Wi-Fi připojení v ceně ubytování na Pálavě. Pálavské vrchy jsou rájem turistů i cyklistů, proto je pro vaše cyklistické vybavení připravena bezpečná úschovna.

pokud budete chtít relaxovat u vody přímo pár metrů od vašeho pokoje, ubytování na Pálavě v penzionu Kratochvíl disponuje vlastním bazénem.

PENZION KRATOCHVÍL ubytování v pensionu

Vybavení pokojů: vlastní sociální zařízení, klimatizace na pokoji, TV na pokoji, Wi-Fi zdarma.

Gastronomie

Je zde možnost využívání společné kuchyňky pro všechny ubytované, 100 m od ubytování na Pálavě je k dispozici restaurace Praha, kde si můžete vybrat z široké nabídky jídelního lístku od 8 hodin až do 22 hodin.

Okolí pensionu a Dolní Dunajovice

Novomlýnské nádrže neboli Mušovská jezera jsou ideálním místem pro trávení klidné dovolené u vody. Tyto vodní plochy s mnoha možnostmi vyžití pro všechny věkové kategorie jsou od Penzionu Kratochvíl v Dolních Dunajovicích vzdáleny jen asi 5 minut autem.

Rezervovat ubytování v PENZION KRATOCHVÍL - Dolní Dunajovice

Nejbližší ubytování v Dolních Dunajovicích a okolí

Ubytování Dolní Dunajovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah