JURTA DASHWOOD - Bratřínov

Více

Popis ubytování

Jurta Dashwood nabízí netradiční ubytování v klidné přírodě.

Nevšední zážitek v pravé mongolské jurtě s celoročním pobytem v krásné a klidné krajině. Jurta Dashwood poskytuje ubytování až pro 6 osob. Součástí je sociální zařízení, krb a kuchyňské potřeby. Parkování je možné u objektu. Pouze 30 minut od Prahy. Postaveno v prosinci 2021. Vhodné pro romantické chvilky ve dvou, dobrodružství s přáteli nebo turistické výlety do přírody s rodinou.

JURTA DASHWOOD ubytování

Na místě je manželská postel a také je k dispozici 6 karimatek (spacáky si vezměte). Dvouplášťová kamna vyhřejou jurtu na 25 a více stupňů. Vařit se dá na kamnech- nádobí, čaj, kafe, konvice jsou na místě (též chladící box). Voda v kanystrech na umytí bude připravena 20 l (dá se umýt ve vaničce nebo venkovní sprše), pitná voda bude připravena -4 l. V jurtě jsou pro svícení 2 světla na baterky. Power banky na mobily s sebou.

Okolí chalupy a Bratřínov

Potraviny v Bojanovicích nebo Masečíně 30 minut chůze. V teplejších měsících je možnost posezení v nedalekém bistru asi 5 minut chůze nedaleko chatařské osady (Dashwood). Možnost výletu na Slapy či Sázavu.

Rezervovat ubytování v JURTA DASHWOOD - Bratřínov

Nejbližší ubytování Bratřínov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah