APARMÁN LUCIÁN - Praha

  • Praha (828)
  • >>> Braník (29)
  • >>> APARMÁN LUCIÁN - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

​​Aparmán Lucián se nacházejí na Praze 4. Naše apartmány vyhoví všem našim hostům jako druhý domov na cestách. Dopravní spojení MHD v blízkosti (2minuty pěšky) zastávka Ve Studeném, odtud 25 minut MHD do centra Prahy. Přijeďte navštívit stověžatou Prahu, a užít si nezapomenutelné chvíle v tomto nádherném městě. Přes den si můžete užít krásu památek historického města, a večer navštívit některou z mnoha restaurací či barů, které jsou v okolí.

APARMÁN LUCIÁN ubytování v apartmánu

K dispozici máme celkem 2 apartmány:
Apartmán 1 - Vybavení: koupelnou s wc a sprchovým koutem, kuchyňský kout, kuchyňské potřeby, sklokeramická deska, lednice s mrazákem, varná konvice, kávovar Nespresso, toustovač, mikrovlnná trouba, topinkovač, žehlička, vysoušeč vlasů, wifi, minibar, ventilátor, dvojlůžko 160×200, sedací souprava (možnost využít jako přistýlka 1, 5 lůžka) a TV.
Apartmán VIP - Vybavení: koupelnou s wc a rohovou vanou pro dva, plně vybavená kuchyňka se sklokeramickou deskou, kávovar Nespresso, mikrovlnná trouba, wifi, sedačka (rozložitelná pro 2 další osoby), stůl a dvě židle, vysoušeč vlasů, žehlička, ventilátor, minibar, infrasauna pro 2 osoby (za poplatek), dvojlůžko 180×200.

Rezervovat ubytování v APARMÁN LUCIÁN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah