CHALUPA MORAVA - Uherčice

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Morava se nachází na okraji malebné jihomoravské vesničky Uherčice v okrese Břeclav, asi 35 km jihovýchodně od moravské metropole Brna.

Celý objekt je na parcele s výměrou 1000 m², chalupa má dvě podlaží, každé s plochou 230 m². Součástí je parkoviště, rozlehlá zatravněná zahrada, venkovní bazén, dvě terasy a historický vinný sklep s lisovnou. Venkovní prostory chalupy jsou z důvodu bezpečnosti monitorovány kamerovým systémem. Pro Vaše pohodlí je ve všech pokojích klimatizace. Dispozičně je chalupa řešena v přízemí velkou společenskou místností s krbem a s kuchyňským koutem, koupelnou s WC, prádelnou a vinným sklepem s lisovnou. V podkroví jsou tři dvoulůžkové pokoje, jeden jednolůžkový a prezidentské apartmá s třemi lůžky. Dále koupelna s WC a samostatné WC. Pro děti je u nás k dispozici venkovní pískoviště, bazén a skluzavka. Ve vnitřním prostoru, dětský koutek, stolní fotbal, Playstation Sony. V blízkém sousedství chalupy je možné využít možnosti projížďky na koních po předchozí domluvě. Uherčice se již v minulosti významně zapsaly, coby vinařská obec regionu Hustopečska. Pouzdřanská step je na dohled a patří společně s Pálavskými vrchy i s Novomlýnskou nádrží, k vyhledávaným destinacím mezi milovníky především cykloturistiky. Celoroční provoz chalupy Vám nabízí příjemné strávení dovolené, nebo i jen prodlouženého víkendu.

CHALUPA MORAVA ubytování v chalupě

Pro hosty je k dispozici pět pokojů. Jeden pokoj o velikosti 10 m2 má jedno samostatné lůžko. Dva pokoje veliké 20m2 mají manželskou postel. Jeden pokoj o velikosti 16m2 má dvě samostatné postele. Jeden pokoj o velikosti 60 m2 má manželkou a jednu samostatnou postel. Všechny pokoje jsou vybaveny TV a klimatizací.

Recepce

Ubytování je možné v době 14 - 22 hod. Mimo tuto dobu je možné se ubytovat po předchozí domluvě na tel.

Gastronomie

Vybavená kuchyně chalupy Morava umožní stravování v režii hosta. Je také možné využít služeb partnerského penzionu Veritas v pět kilometrů vzdálených Vranovicích. Penzion nabízí po předchozí domluvě možnost snídaní, obědů i večeří.

Okolí chalupy a Uherčice

Spodní částí vesnice protéká řeka Svratka, která je rájem sportovních rybářů. Uherčice se také již v minulosti významně zapsaly, coby vinařská obec regionu Hustopečska. Pouzdřanská step je na dohled a patří společně s Pálavskými vrchy i s Novomlýnskou nádrží, vyhledávanou destinací mezi milovníky především cykloturistiky. V blízkém sousedství chalupy je možné využít možnosti projížďky na koních po předchozí domluvě. Více info kam na výlety a zábavou na nebo na stránkách obce Uherčice nebo Vranovice.

Rezervovat ubytování v CHALUPA MORAVA - Uherčice

Nejbližší ubytování v Uherčicích a okolí

Ubytování Uherčice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah