PENZION VERITAS - Vranovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Celoroční provoz penzionu Veritas situovaného v malebné vinařské oblasti a zaměřeného především na cykloturistiku, Vám nabízí prožití opravdu plnohodnotné dovolené v jakémkoli ročním období.

Nový čtyřhvězdičkový penzion Veritas se nachází na okraji malebné vinařské vesničky Vranovice. Vranovice jsou vesnice 30 km jižně od Brna, v soutokové oblasti řeky Jihlavy a Svratky a jsou považovány za vstupní bránu moravské vinařské oblasti. Pálavské vrchy jsou na dohled, stejně tak jako Novomlýnské přehradní nádrže i archeologické naleziště v Dolních Věstonicích. Vranovicemi prochází pět cyklostezek z nichž nejvýznamnější je cyklostezka Brno – Vídeň. Vranovice a jejich široké okolí je vyhledávaným cílem mnoha cykloturistů. Vranovice také protíná železniční koridor Brno – Vídeň, což pro obyvatele i turisty znamená pohodlnou a rychlou přepravu z kteréhokoliv místa v republice i na výlety do okolí. Celoroční provoz penzionu Veritas situovaného v této malebné vinařské oblasti a zaměřeného především na cykloturistiku, Vám nabízí prožití opravdu plnohodnotné dovolené v jakémkoli ročním období. Součástí penzionu Veritas je prostorná společenská místnost otevřená i pro veřejnost s kapacitou 50míst, s barem a samostatným dětským koutkem, střežená úschovna kol, WIFI, klimatizovaná vinotéka, kamerami snímané parkoviště přímo u objektu, zahrádka s grilem, šestimístný automobil s řidičem pro řešení nenadálých situací při Vašich výletech po okolí a příjemný a ochotný personál. To vše Vám umožní prožít klidnou a odpočinkovou dovolenou v krásném prostření pod Pálavou, kam se budete jistě rádi vracet.

Kapacita penzionu je 41 lůžek.

Součástí penzionu Veritas je prostorná společenská místnost s kapacitou 50míst, s barem a samostatným dětským koutkem, střežená úschovna kol, klimatizovaná vinotéka, kamerami snímané parkoviště přímo u objektu, zahrádka s venkovním grilem.

Ve všech prostorách penzionu Veritas se nekouří.

Platba je možná v hotovosti (CZK, Euro) i platební kartou.

PENZION VERITAS ubytování v pensionu

Každý z osmi komfortně vybavených a prostorných apartmánů nabízí obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, televizi, wifi připojení zdarma, samostatné WC a koupelnu. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, elektrickým sporákem s troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím.

Naše apartmány:

Apartmány č. 2 a č. 5 jsou pětilůžkové se dvěma ložnicemi.

V jedné ložnici je manželská postel. Na přání je možné postele oddělit.

Apartmán č. 3, je čtyřlůžkový se dvěma ložnicemi. V jedné ložnici jsou tři postele a ve druhé jedna postel.

Apartmán č. 4 je čtyřlůžkový se dvěma ložnicemi a dvěma postelemi v každé ložnici.

Postele jsou oddělené s možností jejich spojení na přání zákazníka.

Apartmány č. 7, č. 8 a č. 9 jsou čtyřlůžkové s dvěma ložnicemi.

V jedné ložnici je manželská postel.

Apartmán č. 6 je třílůžkový.

V apartmánu číslo 3 a 7 je pro malé děti k dispozici dětská postýlka zdarma. Dětskou postýlku je možné použít v jakémkoliv apartmánu.

Za dítě v dětské postýlce ubytování neúčtujeme.

Recepce

Recepce je otevřena NONSTOP.

Gastronomie

V prostorách penzionu je restaurace s moravskou kuchyní.

Nabízíme polévky, hotovky i minutky a pestrý sortiment alko i nealko nápojů.

V průběhu roku nabízíme našim zákazníkům speciality jako např. pečená kolena, pečená žebra atd.

Okolí pensionu a Vranovice

Vranovice a okolí - kam na výlet

Cykloturistika je bezpochyby nejoblíbenější masovou letní sportovní aktivitou a věřte, že okolní krásná, vinicemi pokrytá krajina uspokojí i ty nejnáročnější.

Putování na kole si můžete zpestřit návštěvou nespočtu skvěle zásobenýchsklípků, vinoték, vinařských závodů světové úrovně. Určitě rádi využijete možnosti ochutnat vynikající moravská vína přímo v prostředí kde vznikají, z rukou jejich profesionálních a zkušených výrobců.

Při Vašich výletech určitě rádi využijete možnost koupání v okolních obcích.

Zajisté navštívíte Novomlýnské nádrže – s možností využití služeb nespočtu firem nabízející nekonečné množství občerstvení a zábavy v přilehlém největším autocampu v České republice ATC Merkur Pasohlávky.

Své služby Vám nabízí především jeden z největších komplexů ve střední Evropě termílní lázně Aqualan Moravia Pasohlávky, vzdálený pouze 10km, , dále také koupaliště ve Vojkovicích u Brna, v Hustopečích, v Mikulově, Žabčicích a řada skvěle vybavených koupališť v třicet kilometrů vzdálené metropoli Moravy v Brně.

Možnost koupání nabízí celoročně řada krytých bazénů, jako například v patnáct kilometrů vzdálené Blučině u Brna či ve stejně vzdálených Hustopečích, v Brně Kohoutovicích, Aqualand Moravia nevyjímaje.

V blízkém okolí, 25km daleko, máte možnost okusit kouzlo termální koupeleve vyhlášeném areálu v rakouském Laa a. d. Thaya.

Nabídku sportovních aktivit jistě skvěle doplní možnost využití kvalitníchtenisových kurtů přímo ve Vranovicích nebo v blízkých Velkých Němčicích, Hustopečích, Uherčicích, Žabčicích či Kurdějově, stejně jako špičkovégolfové areály v Brně-Jinačovicích či Slavkově u Brna, vzdálených od našeho penzionu cca 30 km.

Aktivní sportovní zážitky v našem regionu jsou takřka nevyčerpatelné, kuželky, bowling, pro odvážnější seskoky s padákem či let balonem.

Veškeré Vaše požadavky na nejrůznější aktivity jsme připraveni s jejich poskytovateli dohodnout a zkoordinovat tak, aby jste si je při pobytu v penzionu Veritas mohli užívat podle svých představ.

Jsme připraveni být Vám nápomocni při organizaci výletů po našem krásném okolí. V podstatě každá vesnice, městečko, či město nabízí možnost k pohodovým výletům a zážitkům. V čele s památkově chráněným Lednicko-valtickým areálem UNESCO, vrchem Pálavou, národním salonem vín ve Valticích, Mikulovem, Břeclaví, Hodonínem, Velkými Pavlovicemi, Velkými Bílovicemi atd. atd.

V nejbližším okolí Vranovic si jistě nenecháte ujít Novomlýnské nádrže z nichž prostřední je vyhlášena přírodní rezervací a nachází se v ní kostel zatopené obce Mušov. Stejně jako Mikulov se zámkem a vyhlášenýmPálavským vinobraním, město Valtice na jehož zámku se nachází již zmíněný Národní salon vín České republiky, Pavlovské vrchy s obcíPavlov, Dolní Věstonice - významné naleziště lovců mamutů a místo nálezu světoznámé věstonické Venuše, Hustopeče kde se tradičně pořádá celá řada vinařských akcí, jako například slavnosti burčáku, výstavy zahraničních vín a další, Velké Němčice, Popice, Velké Bílovice, Velké Pavlovice, jejichž dny otevřených sklepů jsou velmi vyhledávané, Rajhrad a jeho klášterní sklepy s památníkem národního písemnictví, Dolní Kounice s množstvím památek z nichž k nejvýznamnějším patří kounický zámek aklášter Rosa Coeli, obec Hlína s rozhlednou Vladimíra Menšíka stejně tak jako rodiště tohoto nezapomenutelného herce, městečko Ivančice.

K nezapomenutelným zážitkům patří návštěva 100km vzdálené metropole Vídeň s nepřeberným množstvím historických památek a především největším a bezkonkurenčním zábavním parkem v Evropě, Prátrem.

V zimních měsících zažijete krásné zážitky při procházkách zimní krajinou lužních lesů, jistě využijete kluziště v blízkých Žabčicích či v Brně nebo například sjezdovku v Němčičkách. Své služby nabízí také řada krytýchsportovišť v Žabčicích, Uherčicích, Velkých Němčicích, Hustopečích, také krytých bazénů v Blučině a Hustopečích, skvěle vybaveném a novém Aqualandu Moravia v Pasohlávkách nebo podobném areálu v Laa a. d. Thaya v Rakousku.

Rezervovat ubytování v PENZION VERITAS - Vranovice

Nejbližší ubytování ve Vranověice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah