APARTMÁNY POD VĚŽÍ - Slavonice

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmány pod věží nabízí svým hostům příjemné ubytování v jihočeské obci Slavonice. Hosté se zde mohou ubytovat ve čtyřech apartmánech s kapacitou 2-4 osoby. Připojení k internetu je zde dostupné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Automobily je možné parkovat přímo před objektem.

APARTMÁNY POD VĚŽÍ ubytování v apartmánu

Apartmán Superior (A)
Prostorný apartmán (57 m²) v 1. patře, s výhledem na kostel. Pohodlná manželská postel. Odpočinková zóna se sofa a konferenčním stolkem. Velká šatní skříň a komoda. Jako přistýlka slouží rozkládací pohovka pro dva, je v samostatné místnosti s kuchyňským a jídelním koutem. Apartmán často využívají rodiny s malým dítětem, pro které máme k dispozici dětskou postýlku.
Apartmán s výhledem (B)
Apartmán (31 m²) v 1. patře, s výhledem na slavonické hlavní náměstí. Apartmán je pro 2 hosty, velká manželská postel, sedací sofa, konferenční stolek, komoda. Přistýlka zde není k dispozici. Oddělená malá kuchyňka.
Studio (C)
Apartmán pro 2 hosty v 2. patře (27 m²). Výhled na kostel a slavonickou věž. Velká manželská postel. Odpočinkový kout se sofa a konferenčním stolkem. Kuchyňský kout s jídelním stolem. Šatní skříň.
Apartmán Classic (D)
Podkrovní apartmán (35 m²) v 2 patře. Apartmán slouží pro 2-3 hosty. Oddělená ložnice s manželskou postelí a komodou. V obývací části je k dispozici rozkládací sofa a konferenční stolek. Kuchyňský kout a jídelní stůl. Koupelna je s denním světlem.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD VĚŽÍ - Slavonice

Nejbližší ubytování v Slavonicích a okolí

Ubytování Slavonice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah