APARTMÁN NA CHALUPĚ - Dačice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

APARTMÁN NA CHALUPĚ - Naše trošku jiné pojetí a vybavení "staré chalupy" nám umožňují uspokojit i tu nejnáročnější Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu.

APARTMÁN NA CHALUPĚ - Naše trošku jiné pojetí a vybavení "staré chalupy" nám umožňují uspokojit i tu nejnáročnější klientelu - Ať k nám zavítáte na jednu či více nocí, věříme, že se u nás budete cítit jako doma. Pohodlně vybavené pokoje nabízíme za příznivou cenu.

Přijměte prosím naše pozvání do příjemných a útulných prostor našeho apartmánu na chalupě.

Přízemní apartmán se samostatným vchodem Bezbariérový přístup Možnost celoročního ubytování 4 lůžka ve 2 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky Ostatními prostory jsou WC, koupelna, sprchový kout, kuchyň Plynové topení Televize i chladnička jsou součástí bytu Přístup k internetu přes Wi-Fi Všechny prostory jsou nekuřácké Možnost pobytu psů a koček: 100, - Kč/den

Okolí apartmánu a Dačice

Dačicko, které horopisně patří do Českomoravské vrchoviny a spolu se Slavonicemi a Jemnicí tvoří výrazný trojúhelník v jejím nejjižnějším cípu, je dosud turistickou Šípkovou Růženkou, ačkoli má mnoho co nabídnout. V létě vyhřáté lesní cesty a koupání v přírodních rybnících, malebná údolí Moravské Dyje, voňavé a bohaté lesy plné borůvek, malin a hub, v zimě příjemné podmínky pro běhání na lyžích, po celý rok ideální možnosti pro cykloturistiku, pěší turistiku a hipoturistiku.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NA CHALUPĚ - Dačice

Nejbližší ubytování v Dačicích a okolí

Ubytování Dačice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah