PENZION AMIA - Horní Myslová

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nový rodinný penzion Amia se nachází v malé klidné vesnici Horní Myslová v Regionu renesance, 3 km od pohádkové Telče v Kraji Vysočina. Penzion svým hostům nabízí celkem šest tematicky laděných pokojů, restauraci a venkovní posezení.

Tři pokoje se nacházejí v přízemí a jsou bezbariérové. Zbylé tři se nacházejí v prvním patře.

Areál je uzavřený se zajištěným parkováním a úschovnou kol. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION AMIA ubytování v pensionu

Penzion Amia disponuje šesti prostornými ubytovacími jednotkami. Každá jednotka je vybavena dvěma lůžky (Květinový pokoj třemi), televizí, skříní, komodou, stolkem s křesílky a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Nechybí ani ručníky a osušky, též je možnost zapůjčení fénu nebo dětské postýlky.

Gastronomie

Součástí penzionu je i restaurace s kapacitou 20 míst, kde se podávají snídaně (po dohodě i večeře), různé nápoje a něco k zakousnutí.

Okolí pensionu a Horní Myslová

Naše oblast je ideální pro cykloturistiku i výlety do zajímavých míst v okolí (zámky v Telči, Dačicích, Jindřichově Hradci, hrady Roštejn, Landštejn, …, ZOO Jihlava, rozhledny Křemešník, U Jakuba, …)

Rezervovat ubytování v PENZION AMIA - Horní Myslová

Nejbližší ubytování Horní Myslová a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah