PENZION PETRA - Telč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Petra je příjemný rodinný penzion, který se nachází v malebném městě Telč, které je součástí UNESCA. Penzion má velmi dobrou polohu, je v klidné části se zahradou a bazénem a do centra je 5 minut pěší chůze.

Poskytujeme celoroční ubytování ve dvou objektech spojených zahradou.

Každý poko má rozdílné vybavení a tím se liší i cenou.

1. Hlavní dům * ubytování v patře se samostatným vchodem * 3 pokoje - 2, 3 a 4lůžkový, každý s vlastním sociálním zařízením

Dvojlůžkový pokoj v hlavní budově má jako jediný soc. zař. , které není přímo součástí pokoje, ale musíte vyjít asi 3 m na chodbu - je proto nejlacinější.

2. Zahradní dům * ubytování v zahradě * dům obsahuje s vlastním sociálním zařízením * kompletně zařízená společná kuchyně

PENZION PETRA ubytování v pensionu

Hlavní dům:

dvojlůžkový pokoj s vl. soc. zař. a TV /soc. zařízení je privátní pouze pro tento pokoj, ale není součástí pokoje -musíte vyjít asi 3 m na chodbu/.

třílůžkový pokoj s vl. soc. zař. přímo součástí pokoje /navíc je součástí rohová vana/

čtyřlůžkový pokoj s vl. soc. zař. přímo součástí pokoje -pokoj má balkon s výhledem do zahrady

- společná kuchyňka

Zahradní dům:

třílůžkový pokoj s vl. soc. zař.

V celém penzionu je k dispizici bezdrátový internet.

Hosté mohou využívat útulnou zahradu s bazénem a možnost grilování.

Okolí pensionu a Telč

pokud trávíte v Telčí víkend nebo delší dovolenou, určitě využijete naše tipy na výlety * pěšky - zřícenina hradu Štamberka, rekreační středisko Řásná s koupáním ve Velkopařezitém rybníku, hrad Roštejn, Míchova skála, Javořice - nejvyšší hora Českomoravské vrchoviny, Kaple Sv. Karla, Karmelitánský klášter v Kostelním Vydří, rozhledna Oslednice * na kole - Náglova naučná stezka - Kostelní Myslová, premonstrátský klášter v Nové Říši, prameny Moravské Dyje, Dačice - zámek, Slavonice - podzemí, náměstí, věž, Landštejn - zřícenina hadu, Maříž - keramická dílna * autem - Jihlava - podzemní chodby, nádherná ZOO, Aquapark Vodní ráj, Jindřichův Hradec - zámek, úzkokolejka do Nové Bystřice, Třebíč - bazilika, Jaroměřice nad Rokytnou - zámek * na lyžích - běžecké tratě kolem Javořice, sjezdové lyžování v Mrákotíně (8 km od Telče)

Rezervovat ubytování v PENZION PETRA - Telč

Nejbližší ubytování v Telči a okolí

Ubytování Telč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah